Emre Belözoğlu'ndan Liverpool maçı kararı
Liverpool maçında takımın başında olması için önünde engel kalmayan Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Emre Belözoğlu, maç için kararını verdi.
- Son Güncelleme:

Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevine getirilen Emre Belözoğlu'nun Liverpool karşılaşmasında takımın başında sahaya çıkmasının önünde herhangi bir engel kalmadı.
EMRE BELÖZOĞLU İÇİN PROSEDÜR TAMAMLANDI
A Spor muhabiri Erdem Akbaş'ın aktardığı bilgilere göre, Emre Belözoğlu'nun Liverpool maçında görev alabilmesi için UEFA ile yürütülen tüm prosedürler tamamlandı.
Böylece deneyimli teknik adamın karşılaşmada takımın başında yer alması konusunda teknik açıdan herhangi bir sorun bulunmadığı ifade edildi.
Ancak bugün Samandıra'da futbolcular ve Dirk Kuyt ile görüşen Belözoğlu dev maç ile ilgili farklı bir karar aldı.
TRİBÜNDEN TAKİP EDECEK
Yine A Spor'un son dakika geçtiği habere göre, Emre Belözoğlu, Liverpool maçını tribünden takip edecek.
Genç çalıştırıcının görevine yarın başlayacağı kaydedildi.
Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'na göre Emre Belözoğlu'nun teknik ekibinde 11 isim bulunuyor.
Sarı-lacivertli kulüpte yeni teknik heyetin yabancı antrenör takviyesiyle daha da genişletilmesi planlanıyor.
Belözoğlu'nun ekibinde yer alan isimler şöyle:
İlker Püren
Caner Erol
Ekrem Özerk Tufan
Özden Öngün
Hakan Özmert
Bumin Kağan Yıldız
Furkan Berk Yüksel
Kazım Çetin
Serdar Keşçi
Eray Birniçan
Toprak Kırtoğlu

YORUMLAR
İlk yorum yapan sen ol...