Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akif Ersoy, hakkında yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanmıştı. Ersoy'un tutuklanmasının ardından, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu tarafından Habertürk spikerlerinden Ela Rumeysa Cebeci'nin görevine son verildiği iddia edildi.
Öte yandan Ersoy ile yakın ilişkisi olduğu iddia edilen Habertürk Görsel Yönetmeni Abdullah Çebi'nin de işten çıkarıldığı öne sürüldü.

"ERSOY'LA ÇEKİLMİŞ FOTOĞRAFIM YOKTUR"
İnternet Haber'in verdiği habere göre, HaberTürk spikeri Ela Rümeysa Cebeci, Mehmet Akif Ersoy'un uyuşturucu kullanılan bir ortamda çekildiği öne sürülen fotoğrafının telefonunda bulunduğu iddiasını yalanlamıştı. Telefonunun incelemede olduğunu belirten Cebeci, "İddia doğru değildir. Telefonumda Mehmet Akif Ersoy'la çekilmiş bir fotoğraf yoktur. Mehmet Akif Ersoy ile sosyal hayatımda yalnızca bir kez tüm kanal çalışanlarının bulunduğu bir organizasyonda ayak üstü birkaç dakika sohbet ettim. Bunun dışında iş yeri dışında bir görüşmem, buluşmam ya da sosyal bir aktivitem olmamıştır" ifadelerini kullanmıştı.
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...