İBB Soruşturması kapsamında tutuklanan ve sosyal medya hesapları da erişime engellenen Ekrem İmamoğlu, annesinin Anneler Gününü ilk defa ondan uzakta kutlayacak. İmamoğlu Instagram hesabından Anneler Günü paylaşımı ile kutladı.
'ÖZLEDİM ANNE'
İmamoğlu annesi ile olan sohbetlerini ve annesinden bahsettiği konuşmalarını birleştirdiği videoyu yayınlayarak annesinin Anneler Günü'nü kutladı. İmamoğlu paylaşımına 'Özledim Anne' notu ile paylaştı.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |