Turk Time
DOLAR
47,4117 %0.05
EURO
54,7893 %0.7
ALTIN
6258,6380 %0.98
BIST-100
13292,93 %-1.55
PETROL
86,6400 %-1.53
BONO
42,0000 %0.02
ISTANBUL
BUGÜN
22/27°
ISTANBUL
YARIN
22/27°

Efecan vedasının ardından konuştu

Survivor'a veda eden Efecan, takım arkadaşlarından İbrahim'i eleştirerek "Daha fazla sayı alabilirdi. En kötü isim İbrahim'di. Dokunulmazlığı kazanmasaydı adını yazacaktık" dedi.

  • Son Güncelleme:
Efecan vedasının ardından konuştu
Survivor 2016'ya gönüllüler takımından veda eden son isim olan Efecan, vedasının hemen ardından Acunn.com'un sorularını yanıtlarken artık takım arkadaşlarını dışarıdan fazlasıyla desteklemeye devam edeceğini belirtti.

"İBRAHİM ELENMİŞ OLSAYDI..."

Damla ve İbrahim'e göndermede bulunan Efecan şu ifadelere yer verdi: "Daha fazla sayı almaları gerekirdi. Sehim Allah'a yakın, bana uzak olsun. İbrahim dokunulmazlığı almamış olsaydı adını yazacaktık. İbrahim elenmiş olsaydı, İbrahim'in yerine Serkay ve Efecan çıkıp sayıları alacaktı.

"EN KÖTÜ İSİM İBRAHİM'Dİ"

Dokunulmazlıkları ve ödülleri kazanacaktık. En kötü isim İbrahim'di. Semih kötü değildi. Onunla oynarken ben çok iyiydim. Gönüllüler takımına benden sonra İbrahim'in veda edeceğini düşünüyorum."

Türkiye

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz