Turk Time
DOLAR
47,4125 %0.05
EURO
54,4214 %0.03
ALTIN
6179,3360 %-0.29
BIST-100
13501,55 %0
PETROL
87,0400 %-1.08
BONO
41,9900 %0.26
ISTANBUL
BUGÜN
21/27°
ISTANBUL
YARIN
22/28°

Ece Erken isyan etti! Küfür etmek istiyorum ama...

Boşanma kararları ile magazin gündeminin zirvesine çıkan Ece Erken ve Serkan Uçar çiftinden yeni haberler var. Ece Erken boşanma davası açtığı eşine 6 ay evden uzaklaştırma kararı aldırdı. Serkan Uçar oğulları Eymen'i ise 6 ayda bir kez polis nezaretinde görebilecek.

  • Son Güncelleme:
Ece Erken isyan etti! Küfür etmek istiyorum ama...
Ece Erken, boşanma davası açtığı Serkan Uçar için 6 ay evden uzaklaştırma kararı aldırdı.  Geçtiğimiz ay mahkemeye başvurup boşanma davası açan Ece Erken, eşi Serkan Uçar için uzaklaştırma kararı çıkarılmasını talep etti.
 
'NELER SÖYLEMEK İSTİYORUM BİR BİLSENİZ...'
 
Mahkeme, Uçar’a 6 ay uzaklaştırma cezası verdi. Uçar, 2 ay önce doğan oğlu Eymen’i polis nezaretinde görebilecek. Ece Erken’in, Serkan Uçar’la nikâh masasına oturmadan önce kendi mal varlığını korumak için evlilik sözleşmesi yaptığı öğrenildi. Evliliği hakkında bugüne kadar hiç konuşmadığını ve bundan sonra da konuşmayacağını söyleyen Ece Erken, Instagram sayfasına "Neler söylemek istiyorum bir bilseniz,küfür dahil! Ama önce Allah'a sonra yargıya havale!" notunu düştü.



star

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz