Van'ın Başkale ilçesinde uyuşturucu ile mücadele devam ediyor.
İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu tacirlerine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
ŞÜPHELİ ŞAHSIN PEŞİNE DÜŞTÜLER
Bu çalışmalar çerçevesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Başkale İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından Başkale ilçesinde İran uyruklu B.D. isimli şahsa ait otomobilde arama yapıldı.
160 ADET SENTETİK UYUŞTURUCU HAP BULUNDU
Yapılan arama neticesinde; 160 adet sentetik uyuşturucu hap ele geçirilerek şüpheli şahıs adli işlemleri müteakip çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...