Duran, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Başkanlığın 24 Temmuz 2018'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vizyonu doğrultusunda kurulduğunu hatırlattı.
8. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI
Duran, paylaşımında Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının kamu diplomasisini etkin şekilde yürütmek, kurumlar arası koordinasyonu sağlamak ve Türkiye'nin tezlerini ulusal ve uluslararası kamuoyuna doğru, hızlı ve etkili biçimde anlatmak amacıyla çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.
"İLETİŞİMİN YÜZYILI" VURGUSU
"İletişimin Yüzyılı" vizyonuyla çalışmaların devam ettiğini belirten Duran, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye'nin küresel iletişim gücü, stratejik iletişim kapasitesi ve kamu diplomasisi etkinliğinin daha da ileri taşınacağına inandığını kaydetti.
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...