Mardin Kızıltepe'de Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ekipleri firari hükümlü E.A.'nın yakalanması için düğmeye bastı.
Hakkında 'uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama' ve 'hükümlü ve tutuklunun kaçması' suçlarından 16 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.A.’nın bir düğünde olduğunu tespit edildi.
BAĞLAMA ÇALARKEN YAKALANDI
JASAT tarafından düğün salonuna düzenlenen operasyonda E.A., bağlama çalarken yakalanarak gözaltına alındı.
İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen E.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...