9,5 ay cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edilen Dilan Polat, “Hokkabaz” isimli yeni bir şarkı çıkararak, şarkıya klip de çekti.
“KEYFİMİ BOZAMAZ ÜÇ BEŞ HOKKABAZ”
Geçmişte “Enercii” adlı şarkısıyla dikkat çeken Polat, bu kez “Keyfimi bozamaz üç beş hokkabaz” şarıkısıyla gündeme geldi.
SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ
Klip yayınlanır yayınlanmaz sosyal medya adeta ikiye bölündü. Birçok kullanıcı, “Kadın hiçbir şeyi umursamıyor”, “Nasıl bir Türkiye’ye geldik?”, “CHP’li belediye başkanları tutuklu, Dilan Polat dışarıda” gibi yorumlar yaptı.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...