Turk Time
DOLAR
49,6918 ▲ %0.08
EURO
55,7233 ▼ %-0.14
ALTIN
6384,7620 ▼ %-0.62
BIST-100
11116,99 ▼ %-0.92
PETROL
112,1300 ▲ %2.83
BONO
39,8300 ▲ %0.53
ISTANBUL
BUGÜN
13/19°
ISTANBUL
YARIN
14/19°

Derbide gözler golcülerde olacak

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında yapılacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde sarı-kırmızılılarda Victor Osimhen, sarı-lacivertlilerde ise Vedat Muric takımlarının en önemli kozları olacak.

  • Son Güncelleme:
Derbide gözler golcülerde olacak

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 26 Ekim Pazartesi günü yapılacak derbide gözler golcülerde olacak.

Süper Lig'de 8. haftayı 19 puanla lider kapatan Galataray ile 16 puanla üçüncü sıradaki Fenerbahçe, RAMS Park'ta karşı karşıya gelecek.

Şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren derbide iki takımın golcülerden taraftarlarının beklentisi yüksek olacak.

Galatasaray, geride kalan 8 maçta 17 kez ağları sarsarken kalesinde 11 gol gördü.

Fenerbahçe ise rakip fileleri 22 kez havalandırarak ligin ilk 8 haftasındaki en golcü takım oldu. Ayrıca bu sezon kalesinde sadece 6 gol gören Fenerbahçe, Trabzonspor'un (5) ardından ligde en az gol yiyen ikinci ekip olmayı sürdürüyor.

GALATASARAY'IN EN GOLCÜSÜ OSİMHEN

Sarı-kırmızılı takımın Süper Lig'deki en golcü oyuncusu Nijeryalı Victor Osimhen oldu.

FENERBAHÇE'NİN GOLCÜSÜ VEDAT MURİQİ

Fenerbahçe'nin tecrübeli santrforu Vedat Muric, sarı-lacivertli ekibin Süper Lig'deki en golcü oyuncusu konumunda bulunuyor.

Ligde 8 maça çıkan 32 yaşındaki Muric, 7 kez rakip ağları havalandırdı. Bu alanda Muric'i 4 gollü Mason Greenwood izledi.

Sarı-lacivertli oyunculardan İrfan Can Kahveci, Oğuz Aydın ile Marco Asensio ikişer gol ve Milan Skriniar, Matteo Guendouzi, Romelu Lukaku, Kerem Aktürkoğlu ve takımdan ayrılan Talisca da Süper Lig'de birer gol attı.

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz