Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından paylaşılan verilere göre Denizli’nin Buldan ilçesinde saat 20.02’de deprem meydana geldi.
AFAD, depremin büyüklüğünü 4.1 olarak açıklarken sarsıntının yerin yaklaşık 7 kilometre derinliğinde gerçekleştiğini bildirdi.
KANDİLLİ 4.2 OLARAK AÇIKLADI
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü de depremle ilgili verileri yayımladı.
Kandilli Rasathanesi’nin verilerine göre Buldan merkezli depremin büyüklüğü 4.2 olarak ölçüldü. Kurum ayrıca depremin derinliğini 15.3 kilometre olarak duyurdu.
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...