Dalaman'da sağanak hayatı felç etti: Dere taştı, yollar kapandı
Muğla'nın Dalaman ilçesinde sağanak nedeniyle Tersakan Deresi taşarken ev, iş yeri, bahçeler ile sanayi sitesi su altında kaldı, 2 yol ulaşıma kapandı ve Kocabel'de heyelan meydana geldi.
- Son Güncelleme:

Muğla'nın Dalaman ilçesinde sağanak yağış hayatı kilitledi. Yağışın etkisiyle Tersakan Deresi'nde taşma yaşanırken derenin taşması sonucu birçok ev, iş yeri ve tarım arazisi sular altında kaldı.
Sağanak nedeniyle sanayi sitesinin bir bölümünü de su basarken yol kenarındaki nar ve narenciye bahçelerinin de taşkından etkilendiği belirtildi.
TRAFİK EKİPLERİ 2 YOLU ULAŞIMA KAPATTI
Trafik ekipleri, su altında kalan Dalaman Atatürk Caddesi ile eski Göcek kara yolunu ulaşıma kapattı. Taşkının etkilediği alanlar Anadolu Ajansı (AA) ekibince drone'la görüntülendi. Görüntülerde ilçenin önemli 1 bölümünün su altında kaldığı görüldü.
KAYA PARÇALARI KARA YOLUNUN 1 ŞERİDİNİ KAPATTI
Köyceğiz-Ortaca kara yolunun Kocabel mevkiinde heyelan meydana geldi. Yola düşen kaya parçaları ve toprak, kara yolunun 1 şeridini kapattı.


YORUMLAR
İlk yorum yapan sen ol...