E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yalan makinesi mi ana muhalefetin başı mı belli değil 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 50 Bininci Afet Konutu Kura Çekimi, Anahtar Teslimi ve Yapımı Tamamlanan Yatırımların Toplu Açılış Töreni'nde CHP lideri Özgür Özel'i eleştirdi.

15.11.2025 - 17:38
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yalan makinesi mi ana muhalefetin başı mı belli değil

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman'da 50 Bininci Afet Konutu Kura Çekimi, Anahtar Teslimi ve Yapımı Tamamlanan Yatırımların Toplu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN AÇIKLAMALARI ŞÖYLE:

Her karışı tarih, her adımı sabır ve inançla dolu Adıyaman'ı bir kere daha hürmetle selamlıyorum. Bugün yiğitlik ve asaletin ruh bulduğu bereketli topraklarıyla medeniyetlere beşiklik etmiş Adıyaman'da siz kıymetli kardeşlerimizle bir aradayız.

Bizim millete, ülkeye hizmet etmekten başka bir gayemiz yok. Bizim insanımızın derdine çare bulmaktan, sıkıntılarına çözüm üretmekten başka hiçbir amacımız yok. Bakın şunu tüm samimiyetimle ifade ediyorum. Biz yaraları sarmanın derdindeyiz, biz taş üstüne taş koymanın peşindeyiz. Sizler de çok iyi görüyorsunuz... Gece gündüz demeden sizin için çalışıyor, adeta çırpınıyoruz.

11 ilimizde yapımını tamamladığımız 350 bininci yuvamızın anahtarını teslim etmenin gururunu yaşıyoruz.

DEPREM TURİSTLERİ

Asrın felaketinde Adıyamanla birlikte 11 ilimiz zarar gördü, bir kez daha deprem şehitlerimize rahmet diliyorum. Millet ve devlet olarak çok zor bir imtihanla sınandık. Devasa bir yükün altından omuz omuza vererek başarıyla kalktık.

53 binden fazla canımızı toprağa verdiğimiz felakette 11 ilimiz zarar gördü. Millet ve devlet olarak çok zor bir imtihanla sınandık. Dünyada çok az milletin taşıyabileceği yükün altında omuz omuza vererek kalktık. Herkes iyi bir sınav veremedi. Millet burada can derdindeyken siyasi rant peşinde vicdansızlar çıktı. Oy tercihlerinden dolayı depremzedelerimizin kapı dışarı atıldığı sahnelere şahitlik ettik. Seçimlerden önce bol bol fotoğraf çektirip bir daha yolları buraya düşmeyen deprem turistlerini gördük.

DEPREMZEDELERİMİZİ YALNIZ BIRAKMADIK

Lafa gelince mangalda kül bırakmayanları, medyada ve sosyal medyada hükümet düşmanlığı yapanları şimdi ne gören var ne duyan var. Biz ise depremzedelerimizi hiç yalnız bırakmadık. Sizlerin talep ve beklentilerine kulaklarımızı tıkamadık. Sadece enkazları kaldırmadık, anka kuşu misali küllerimizden yeniden doğduk. Kardeşlerimizi yeni evlerini kavuşturuyor, şehirlerimizi ayağa kaldırıyoruz. Eylülde 304 bininci konutu teslim etmiştik. Bugün de yüzde 78'ini tamamladık, 350 bininci konutumuzun anahtarlarını teslim ediyoruz. Depremin üzerinden geçen 2 yılda sadece Adıyaman'da 38 bin konut ve iş yerini teslim ettik. Türkiye'nin en büyük 2. şantiyesini Adıyaman'da kurduk.

Böylece 11 ilimizde toplam 350 bin 178 bağımsız bölümün anahtarlarını hak sahibi kardeşlerimize teslim etmiş oluyoruz. Deprem konutları ve iş yerleriyle birlikte diğer yatırımları da hizmete alıyoruz. İnşallah yıl sonunda toplam 43 bin 573 bağımsız bölümü, 11 ilde 453 bin bağımsız bölümü teslim etmeyi planlıyoruz.

KAYBEDECEK BİR SANİYEMİZ YOK

Atalarımızın dediği gibi iş bilenin, kılıç kuşananın. Biz eserlerimizle, hizmetlerimizle konuşuyoruz. Bizim boş işlerle, boş tartışmalarla kaybedecek bir saniyemiz yok. Ana muhalefetin başındaki zat, günlerdir bizi, yargıyı hedef alıyor. Son seçimde kapı kapı gezdikleri, eski ittifak ortakları bile bunların öfkesinde kurtulamıyor.

YALAN MAKİNESİ Mİ?

Öyle bir faşizm ki aykırı tek söze tahammülleri yok. Her gün bir yalanı ortaya çıkıyor, sürekli geri vitese takıyor. Yalan makinesi mi ana muhalefetin başı mı belli değil. Bir partinin genel başkanına o üslup, o hakaretler yakışıyor mu? Ana muhalefet partisinin lideri sokak ağzıyla muhalefet yapar mı? Oradan oraya sürüklediği CHP'li vatandaşlarımıza her gün 3-5 kez konuşuyor, ne dediğini anlayan var mı? Milletin faydasına kurduğu bir cümle var mı? Her gün yargı mensuplarına hakaret ediyor, birilerini tehdit ediyor.

BU ZATIN YAPTIKLARIYLA ZERRE İLGİLENMİYORUZ

Yargıyı siyasallaştırmanın kime ne faydası olacak? CHP genel başkanının dürüstlükten uzak üslubu en fazla CHP'li vatandaşlarımızı rencide etmektedir. Bizim kadar onlar da rahatsız. Bıkmışlar, yılmışlar, usanmışlar. Değerli kardeşlerim sınırlarımızın ötesinde bu kadar kriz varken, ülkemiz için çözüm beklenirken biz bu zatın yaptıklarıyla, sözleriyle zerre kadar ilgilenmiyoruz. Bu zatın milletin milyarlarca lirasını talan eden şebekeyi aklama çabalarıyla ilgilenmiyoruz. Bu şahsın iyice gençlerin eğlencesi haline gelen zavallı halleriyle ilgilenmiyoruz. Biz sadece işimize bakıyoruz.

ETİKETLER:
erdoğan , özgür özel , siyaset ,
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan KKTC'ye tebrik mesajı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin ...
Ahmet Özer'den İmamoğlu ailesine ziyaret
Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun anne ve babasını ziyaret etti.
Süleyman Soylu: Bu ülkenin siyaseti kimsenin operasyon sahası değildir!
AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ...
 
AK Partili Hüseyin Yayman'dan Sezai Karakoç'un kabrine ziyaret
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Kültür ve Sanat Politikaları Başkanı ...
Erdoğan: Zulüm kimden gelirsen gelsin hakkı savunacağız
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, haksızlığın karanlığının hakikatin ...
Bakan Kurum: Asrın felaketine karşı asrın inşası
Murat Kurum, Adıyaman’da deprem konutlarında yaptığı incelemede, “Bugün ...
 
Gürsel Tekin: Mühür kimdeyse Süleyman odur
İstanbul'da bir otelde basın toplantısı düzenleyen Gürsel Tekin, K"arar ...
Yeni Yargı paketiyle cezalar artacak
11. Yargı Paketi'nde trafikte yol kesenler, düğünde havaya ateş açanlar ...
AK Parti'den Yunanistan'a tepki
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Yunanistan Hava Kuvvetleri'nin C-130 uçaklarının ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
hamza hamzaoğlu
Christoph Daum
Joachim Löw
Volero
yakmak
Mehmet Şimşek
A) Milli Futbol Takımı
anap
Microsoft