E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Topraklarımıza göz dikenlerden bunun hesabını misliyle soruyoruz ve soracağız! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Batılı efendilerine güvenip de topraklarımıza göz dikenlerden, bizi bölmeye çalışanlardan bunun hesabını misliyle soruyoruz ve soracağız." dedi.

6.03.2024 - 19:41
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Topraklarımıza göz dikenlerden bunun hesabını misliyle soruyoruz ve soracağız!

Yerel seçime sayılı günler kala Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim çalışmalarını sürdürüyor. Erdoğan, seçim çalışmaları kapsamında Elazığ'da miting düzenledi. Konuşmasında terörle mücadeleye ilişkin mesaj veren Erdoğan, "Sınırlarımız içinde veya hudutlarımız dışında nerede terörist varsa tepelerine tepelerine biniyoruz. Girilemez denilen ne kadar yer varsa hepsine girdik, temizledik." dedi.

Ekonomiye ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Ekonomimiz 6 Şubat'ta yaşadığımız ve Elazığ'ı da etkileyen depremlere, bölgedeki çatışmalara rağmen yüzde 4,5 büyüdü. Milli gelirimiz ilk defa 1 trilyon dolar barajını aşarak 1 trilyon 119 milyar dolara ulaştı. Avrupasından Amerikasına varıncaya kadar enflasyonu dizginlemek için çareler arıyor. Enflasyonu indirmek bugünden yarına olacak şey değil. Nasıl daha önce tek haneli rakamlarda tuttuysak aynısını yine başaracağız. Elbette her şey süt liman demiyoruz." diye konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan başlıklar...

"31 MART'TA BİR KEZ DAHA SİZLERİN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR"

Türkiye ortalamasının çok çok üzerinde oy oranlarıyla gakkoşlar bir kez daha bu kardeşinin yanında yer aldı. Bu kardeşinize ve Cumhur İttifakına sahip çıktığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 31 Mart'ta bir kez daha sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Gakkoşlardan aynı güçlü duruşu 31 Mart'ta da bekliyoruz. Elazığ'ın yine 31 Mart'ta tarih yazacağına yürekten inanıyorum. Gakkoşlar bizimle yürüdüğü müddetçe evelallah kimse bizim önümüzü kesemez. Elazığ desteğini esirgemediği sürece hiç kimse Türkiye'nin bileğini bükemez.

"GİRİLEMEZ DENİLEN NE KADAR YER VARSA HEPSİNE GİRDİK"

Sizlerden aldığımız güçle ülke ve millet düşmanlarına kaçtıkları dağları, saklandıkları mağaraları dar ediyoruz dar. Bu milletin evlatlarına asla ihanet edilmez, edilemez. Sınırlarımız içinde veya hudutlarımız dışında nerede terörist varsa tepelerine tepelerine biniyoruz. Girilemez denilen ne kadar yer varsa hepsine girdik, temizledik. Yılın 365 günü 7 gün 24 saat operasyonlarımız aralıksız devam ediyor. Artık terörle mücadeleyi sınırlarımızın ötesine taşıdık. Sınırlarımızın dışındaki terör bataklıklarını yavaş yavaş kurutuyoruz. Gerçekleştirdiğimiz harekatlarla bu planları yırtıp attık. Irak'taki operasyonlarda hamdolsun hedeflerimiz doğrultusunda başarıyla ilerliyoruz. Allah'ın izniyle orada da güzel neticeler alacağız. Kiralık katil sürülerinin kökünü er ya da geç ama mutlaka kurutacağız. Batılı efendilerine güvenip de topraklarımıza göz dikenlerden, bizi bölmeye çalışanlardan bunun hesabını misliyle soruyoruz ve soracağız.

"EKONOMİMİZ YÜZDE 4,5 BÜYÜDÜ"

Türkiye Yüzyılı'nı inşa etmek için gece gündüz demeden tüm gücümüzle çalışıyoruz. Ekonomi savunma sanayi, ihracat, istihdam, üretim, çevre ve şehircilikte hamdolsun sürekli yeni başarılara imza atıyoruz. Geçtiğimiz haftalarda 5. nesil savaş uçağımız Kaan gökyüzüyle buluştu mu? Türkiye böylece bu alanda dünyanın ilk 4 ülkesi arasında yer aldı. Nerede bu CHP, nerede diğerleri? İnşallah 2028 yılında Kaan'ı savaş uçağı filomuza dahil etmeye başlıyoruz. Ekonomimiz 6 Şubat'ta yaşadığımız ve Elazığ'ı da etkileyen depremlere, bölgedeki çatışmalara rağmen yüzde 4,5 büyüdü. Milli gelirimiz ilk defa 1 trilyon dolar barajını aşarak 1 trilyon 119 milyar dolara ulaştı. İhracatımız düzenli bir şekilde artmaya, cari açığımız istikrarlı bir şekilde iyileşmeye devam ediyor.

"ENFLASYONU İNDİRMEK BUGÜNDEN YARINA OLACAK ŞEY DEĞİL"

Kovid salgınını ve ardından Rusya-Ukrayna arasında başlayan savaşın olumsuz etkileri ekonomide devam ediyor. Avrupasından Amerikasına varıncaya kadar enflasyonu dizginlemek için çareler arıyor. Enflasyonu indirmek bugünden yarına olacak şey değil. Türkiye olarak amacımız üretim, istihdam, ihracat boyutuyla ivme kavmı yaşamadan vatandaşımızın aşına, ekmeğine, işine halel getirmeden enflasyonu tekrar tek haneli oranlara düşürmektir. İnşallah biraz daha sabrederek bu hedefe ulaşacağız. Nasıl daha önce tek haneli rakamlarda tuttuysak aynısını yine başaracağız. Elbette her şey süt liman demiyoruz. Çalışanlar ve emeklilerimiz başta olmak üzere vatandaşlarımızın sıkıntılarını biliyoruz. Bütçe imkanlarımızı zorlayarak emeklilerimizin yükünü hafifletecek çeşitli adımları attık, atıyoruz.

"BİZ MUHALEFET GİBİ HAYAL TACİRİ DEĞİLİZ"

Sene başında her bir emeklimize 5 bin lira ödeme yaptık. SSK, Bağ Kur, Emekli Sandığı fark etmeksizin tüm emeklilerimiz ücretlerinde 2024'ün ilk 6 ayı için yüzde 49,25 zam almış oldu. En düşük aylığı 10 bin liraya çıkardık. İlk kez bizim uyguladığımız emeklilerimizin bayram ikramiyelerinde yüzde 50 artışa gittik. Sadece bu iyileştirmeler için ilave kaynak 300 milyar lirayı buldu. Bütçe imkanlarımız genişledikçe, devletimizin gelirleri artıkça inşallah çok daha fazlasını yapacağız. Emeklilerimizin şunu bilmesini isterim; biz muhalefet gibi hayal taciri değiliz. Biz sırf oy uğruna milletimize yalan söyleyemeyiz. Boş söz veremeyiz. Şimdiye kadar hep dürüst olduk, hasbi ve harbi davrandık. Vatandaşımız da gönül diliyle, açık yüreklilikle konuştuk. Elele verecek ve sorunlarımızı birlikte çözeceğiz. Yeter ki aramıza kimseyi sokmayalım. Birliğimizi beraberliğimizi muhafaza edelim. Gerisi Allah'ın izniyle kolaydır.

"ÜLKEMİZİ BÜYÜTMENİN, ŞEHİRLERİMİZİ GENİŞLETMENİN DERDİNDEYİZ"

Cumhur İttifakı ve AK Parti olarak tek gayemiz sizlere hizmettir. Ülkemizi büyütmenin, şehirlerimizi genişletmenin derdindeyiz. Belediyelerde her biri şan ve şerefle geçen 30 yıllık tecrübeye sahibiz. İktidardaki 21 yıllık hizmet yolculuğumuzda hayal dahi edilmeyen nice yatırımı, eseri, projeyi ülkemize kazandırdık. Rakiplerimiz ise son 21 yılı bizi engellemekle, yatırımlarla kara çalmakla geçirdi. Bizim ak dediğimize kara diyerek, yaptıklarımızı eleştirerek, mahkeme kapılarında yıllarını harcadılar. Armut piş, ağzıma düş anlayışının getirdiği tembellikten kendilerini kurtaramadılar. Bugün de aynı tavrı sergiliyor, günlerini geçiriyorlar. Deprem başta olmak üzere ülkenin onca derdi varken bölücü örgütün güdümünde hareket edenlerle, kapalı kapılar ardında belediye başkan adaylığı, meclis üyeliği pazarlığı yapıyorlar. Rantı bol belediyeleri kapışmak dışında gündemlerinde hiçbir şey yok. Millet adeta pembe dizi izler gibi bunların kavgalarını, ayak oyunlarını, birbirleri hakkında atıp tutmalarını izliyor. Tıpkı bedelli askerlik haklarını kullananlar gibi vatandaşların bir kesimine açıkça hakaret ediyorlar. Bizim gündemimizde sadece hizmet var, depremin yaralarını sarmak, ekonomide karşılaştığımız sıkıntılar var. Gazze başta olmak üzere bölgemizdeki katliamlara çözüm bulmak var.

ETİKETLER:
Cumhurbaşkanı , Erdoğan ,
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kurtulmuş: Netanyahu ve ekibinin zamanı dolmuş, dünyanın sabrı taşmıştır
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Fildişi Sahili’ndeki Felix Houphouet-Boigny ...
Özgür Özel: Bir 'emekli kart' çıkartalım
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Afyonkarahisar'da Seçim Koordinasyon Merkezi ...
Murat Kurum: Bu millet sizin bu ayrımcılığınızdan neler çekti!
Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat ...
 
YSK'dan CHP'nin talebine ret
CHP'nin, Yüksek Seçim Kurulu'na, AK Parti'nin yerel seçimler için hazırlattığı ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Bunun adı siyasi şantajcılık
Malatya'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hem bize kaybettirmek için ...
İstanbul'da yapılan son anket sonucu açıklandı: Fark 1 puan
31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kala; seçim anketleri ...
 
CHP 7 ilde sandık görevlisi bulunduramayacak
Cumhuriyet Halk Partisi, 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday göstermediği ...
İYİ Parti Muratpaşa adayı çekildi
İYİ Parti’nin Antalya Muratpaşa Belediye başkan adayı Turgut Bucak, adaylıktan ...
YRP Düzce Adayı Davut Güloğlu, katıldığı toplantıda bir vatandaşla tartıştı
YRP Düzce Adayı Davut Güloğlu, katıldığı toplantıda bir vatandaşla tartıştı
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
abd
trabzonspor
fransa
hollanda
sanayi
Dilma Rousseff
uzaktan çalışma
Milwaukee Bucks
Kayseri Erciyesspor