E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ordumuza bu yakıştırmayı yapanlar yargıda hesabını verecek! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'da "Mahalle Bizim Gençlik Bizim Programı'nda" konuştu. Erdoğan, "TSK, kimyasal silah kullanıyor" şeklindeki iddialara tepki gösterdi.

22.10.2022 - 21:21
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ordumuza bu yakıştırmayı yapanlar yargıda hesabını verecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Malatya'da 'Mahalle Bizim Gençlik Bizim Programı'nda" açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, "Milletimiz FETÖ'cülerle benzin istasyonunda hamburger yemek için on bin kilometre yol gidenlere yüz vermez. Darbecilerle anlaşıp, tankların arasından sıvışan korkaklara emaneti teslim etmez. Huzurunu güvence altına almamış alana yol açmaz. Terör örgütleriyle kol kola yürüyene, onların diliyle konuşana, bırakın destek olmayı gerekirse dünyayı başına yıkar. Benim ordumun askerine hakaret eden, saygısızlık eden bu mâlum ana muhalefetin ve diğerlerinin hiçbirine bu ülkede Allah'ın izniyle ilk seçimlerde dersini en güzel şekilde verecektir. Ordumuza bu yakıştırmalar bedeli ödenecektir. Yargıda bu işin hesabını verecekler. Üzerlerine üzerlerine gideceğiz. Bunları meydanı boş bırakmak suretiyle bu meydanda istediğiniz gibi dolaşın diyemeyiz." dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN AÇIKLAMALARINDAN ÖNE ÇIKANLAR ŞÖYLE:

Birileri diyor ki AK Parti'de gençlik yok! Gençlik burada. 'İlk Oyum Erdoğan'a, İlk Oyum AK Parti'ye kampanyamızda seçim gününe kadar gençlerimizle durmaksızın yolumuza devam edeceğiz. Gençler Malatya öyle bir şehir ki, burada yaşın bir önemi yok. Malatyalıların kimliklerinde yazan yaşın ne olursa olsun maşallah hepsinin ruhu genç. Bir de buna hayatının baharındaki sizlerin enerjisi eklendiğinde nurun ala nur misali gençlik üzerine, gençlik havası yaşıyoruz. Siz gençlerle bir araya gelince bizim de ruhumuz gençleşiyor, gönlümüz gençleşiyor. Biliyorsunuz önümüzdeki yıl Cumhuriyetimizin 100. yıldönümü. 2023'te başlayan yeni döneminin vizyonuna 'Türkiye Vizyonu' diyoruz. Türkiye yüzyılının ilhamı da, sahibi de, geleceği de sizlersiniz. Sizler bu yüzyılın gençliğisiniz. Siyaseti manipüle ettikleri sosyal medya mecralarındaki kuru gürültülerden, dışarıdan aldıkları sufleleri tekrarladıkları sözde tartışma programından, kendi kendilerine gelin güvey oldukları toplantılardakiler gelsinler Malatya'daki bu kapalı salona baksınlar.

"BU İŞİN HESABINI VERECEKLER"

Biraz önce toplu açılış töreni yaptığımız meydana baksınlar. Gençlerimizle bir araya geldiğimiz şu salona baksınlar. Seçimden seçime bir parti olmadık. Milletle geçen her günümüz seçim günüdür. Ülkemize eser kazandırmakla geçen her günümüz seçim günüdür. Bu anlayışla seçimlere milletimizle ahit yenileme vesilesi olarak bakıyoruz. Milletimiz kendisi için tuğla üstüne tuğla koymamışa yetki vermez. Ülkenin gelişmesi, kalkınması, büyümesi için ter dökmemişe eyvallah etmez. Birileri kendi aldatıyor. Aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış, bunlar aç tavuk. Milletimiz FETÖ'cülerle benzin istasyonunda hamburger yemek için on bin kilometre yol gidenlere yüz vermez. Darbecilerle anlaşıp, tankların arasından sıvışan korkaklara emaneti teslim etmez. Huzurunu güvence altına almamış alana yol açmaz. Terör örgütleriyle kol kola yürüyene, onların diliyle konuşana, bırakın destek olmayı gerekirse dünyayı başına yıkar. Benim ordumun askerine hakaret eden, saygısızlık eden bu mâlum ana muhalefetin ve diğerlerinin hiçbirine bu ülkede Allah'ın izniyle ilk seçimlerde dersini en güzel şekilde verecektir. Ordumuza bu yakıştırmalar bedeli ödenecektir. Yargıda bu işin hesabını verecekler. Üzerlerine üzerlerine gideceğiz. Bunları meydanı boş bırakmak suretiyle bu meydanda istediğiniz gibi dolaşın diyemeyiz.

"DİŞİMİZLE, TIRNAĞIMIZLA KAZANDIK"

Türkiye'nin bugün sahip olduğu hiçbir imkan bu millete altın tepsi içinde sunulmadı. Bin yıldır yaşadığımız bu toprakların her karışını kanımızla, terimizle yoğurarak vatan haline getirdik. Asırlarca üç kıta yedi düveli yönettiğimiz devletlerimizi bileğimizin gücü ve değerlerimize olan bağlılığımızla kurduk yaşattık. Bizleri bu topraklardan kazıyıp atmak isteyenlere karşı verdiğimiz milli mücadeleyi dişimizle, tırnağımızla kazandık. Son 20 yılda kazandırdığımız her eserin ve hizmetin özellikle de gerisinde böyle bir azim, kararlılık, çaba vardır. Öyle her yiğit muhafazakar devrimci olamaz, Nuri Pakdil'i okursan muhafazakar devrimci olursun. Eski Türkiye güzellemesi yapanların tek derdi o dönemlerin kaos, kargaşa, yokluk, yoksulluğundan istifade ediyor olmalarıdır. Demokrasi yaralı, hak ve özgürlük alanları sınırlı, ekonomisi zayıf, refah düzeyi geri, itibarı düşük Türkiye isteyen bu ülkenin de bu milletin de sevdalısı olamaz. Biz bu millete sevdalıyız. Akıl ve izan sahibi herkes 30 yıl öncesiyle bugünkü Türkiye arasındaki farkı görür, kabul eder, teslim eder.

"LİDERİNE SAHİP ÇIKAN GENÇLİK VARDI"

Dününü bilmeye bugününü anlayamaz, geleceğini de göremez. Türkiye'yi bugünlere getirirken gerçekleştirdiğimiz her devrimle dışarıda ve içeride tıkır tıkır işletilen pekçok oyunu bozduğumuz için başımıza işler geldi. Vesayetle mücadele edip de kazanan tek siyasi kadro biziz biz. Birileri kahvesini yudumlarken, darbelere maruz kalıp da sabahleyin on binler havalimanında bunları akamete uğrattık.Liderine sahip çıkan gençlik vardı orada. Ayrılmadılar, dik durdular. Terör örgütünün amansız saldırısına uğrayıp da milletimizle birlikte hepsini sınırlarımızın dışına püskürten tek yönetim biziz. Ekonomik tetikçilerin sayısız tuzağı milletimizle birlikte söküp atan biziz. Türkiye'yi içine sıkıştırılmaya çalıştırılan cendereden milletimizle birlikte çıkartan biziz. Kendisi prangaya vurulmaya çalışan ülkeyi, dünyadaki mazlumların, mağdurların umudu haline getiren yine biziz. Son 20 yıl sadece asırlık eser ve hizmet inşası değil bin yıllık istiklal ve istikbal mücadelesinin yükseğe taşınmasıyla tarihe geçecek dönemdir. Gençlerimizle birlikte daha büyük, daha geniş, daha derin bi denize yelken açıyoruz. Buna var mıyız? 7 ay durmadan, usanmadan kapı kapı dolaşmaya var mıyız? Türkiye Yüzyılı, sadece milletimizin değil bölgemizle ve dostlarımızla birlikte tüm insanlığın önünde açılan yepyeni bir ufkun müjdecisidir.

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan: Siyaset yürek ve cesaret işidir, aday ol çık karşımıza!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'da katıldığı toplu açılış ...
Mustafa Sarıgül'den TTB'ye tepki
Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "Türk Silahlı ...
Akşener duyurdu: İYİ Parti'nin acı kaybı
İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Celal Yıldırım, sağlık sorunları nedeniyle ...
 
Sivas'ta BBP'lilerden İmamoğlu'na sürpriz çay daveti!
Sivas'ta akşam saatlerinde esnaf ziyaretinde bulunan İBB Başkanı İmamoğlu'nu ...
BBP'den İmamoğlu'na sürpriz teklif
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Sivas'ta akşam saatlerinde esnaf ziyaretinde ...
Kılıçdaroğlu Sivas'ta: İktidarın CHP'ye teşekkür etmesi lazım
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sivas'ta CHP Belediye Başkanları ...
 
Bakan Koca paylaştı: Binali Yıldırım'ın durumu nasıl?
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Azerbaycan'da trafik kazası geçiren ve İstanbul'a ...
DEVA Partisi Lideri Babacan'dan, katıldığı canlı yayında dikkat çeken açıklamalar!
Katıldığı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulunan DEVA Partisi Genel ...
Türkiye'den ABD'ye eleştiri: Doğru değil
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD’nin Suudi Arabistan’ı OPEC’in kararından ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
İstanbul
Haber
fransa
Recep Tayyip Erdoğan
TÜFE
Afganistan
1. Lig
Akhisar Belediyespor
Çaykur Rizespor