E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Çumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Hedefimiz 60 milyar dolar 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Antalya İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'na konuştu. Açıklamalar yapan Erdoğan, beklenen Antalya adaylarını da açıkladı.

9.02.2024 - 17:42
Çumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Hedefimiz 60 milyar dolar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarından önemli başlıkları;

Akdeniz'in incisi, ülkemizin turizm başkenti, tarımın, sanayinin, diplomasinin lokomotifi Antalya'da sizlerle birlikte olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Ahde vefanız, aşkınız için her birinize teşekkür ediyorum. Rabbim aramızdaki şu dayanışmayı daim eylesin diyorum. Antalya'yı özlemişiz, bugün ilçe belediye başkan adaylarımızı sizlere emanet etmek üzere buradayız.

MİLLETE HİZMET YOLUNDA BAHANE ARAMADIK

Büyükşehir belediye başkan adayımız Hakan Tütüncü'yü daha önce açıklamıştık. İlçe adaylarımızın da belirlenmesiyle birlikte artık tam saha pres yapacak şekilde çalışacağımız bir döneme giriyoruz. Biliyorsunuz bizler milletten ilk onayını belediyelerdeki icraatlarıyla almış bir kadroyuz. Bundan 30 yıl önce mahalli idarelerde ilk kez göreve geldiğimizde önümüze çıkan engellere, zorluklara ve maruz kaldığımız haksızlıklara rağmen şehirlerimize hizmet için aşkla çalıştık. Millete hizmet yolunda bahane aramadık. Bahanelere sarılmadık. Kolayı seçenlerden asla olmadık. Belediyemizin kaynaklarını en doğru, en etkin ve hakkaniyetli şekilde kullanarak hemşehrilerimizin sorunlarına çözüm ürettik. Bir önceki seçimde iş başına gelen CHP zihniyetinin ideolojik esareti altında boğulan tüm umutları tükenen şehirlerimizi çok kısa sürede yaşanabilir yerler haline getirdik.

İstanbul ve Ankara başta olmak üzere bizim hizmet ve eser siyasetimizle tanışan şehirlerimiz çeyrek asır boyunca adeta altın devirlerini yaşadı. Ulaşımdan çevreye, sosyal belediyecilikten alt yapı ve üst yapıya kadar her alanda şehirlerimiz resmen seviye atladı. Daha önce mahalli idarelerde hiç görülmemiş hizmetleri vatandaşlarımızın istifadesine sunduk. Hemşehrilerimizin her anında hep yanında olan, böyle bir anlayışla illerimize hizmet ettik. Şehirlerimizin nüfusunu çoğalması ve şehirleşmenin artmasıyla birlikte insanlarımızın belediyelerden beklentileri de değişti, çeşitlendi, çoğaldı. Belediyeleri sadece vatandaşın çöpünü toplayan, sadece yolunu inşa eden, parkını yapan, toplu ulaşım hizmetlerini veren bir konumdan çok daha geniş görevler icra eden bir konuma yükselttik.

AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak işte bu değişen ve çeşitlenen beklenti sepetini karşılamanın çabasındayız. Aşık Yunus'un o veciz ifadesiyle söyleyecek olursak; Biz sevdik aşık olduk. Sevildik maşuk olduk. Her dem yeniden doğarız bizden kim usanası. Biz de maşukumuz olan aziz milletimize daha iyi hizmet etmek için sadece kadrolarımızı değil aynı zamanda belediyecilik vizyonumuzu da yeniledik, geliştirdik, adeta tekemmül ettirdik. Bu anlayışla mahalli idarelerdeki 30 yıllık zengin tecrübemizi iktidardaki 21 yılı aşan tecrübemizle yoğurduk.

İSTANBUL HARAP OLDU, ANKARA HARAP OLDU

Şehirlerimizi Türkiye Yüzyılı vizyonumuza hazırlayacak kapsamlı bir yol haritası ortaya koyduk. Bunu da 30 Ocak'ta Ankara'da Türkiye Yüzyılı şehirleri için gerçek belediyecilik temasıyla seçim beyannamemiz olarak kamuoyumuz ile paylaştık. Amacımız, özellikle muhalefetin idaresi altında durumu giderek kötüleşen şehirlerimizi içine düştükleri girdaptan süratle çıkarıp hak ettikleri yüksek standartta hizmetlere kavuşturmaktır. İstanbul harap oldu. Ankara harap oldu. İzmir zaten berbat. Antalya aynen harap oldu. Şimdi CHP zihniyetinin elinde hergün irtifa kaybeden şehirlerimizi gerçek belediyecilik anlayışıyla tekrar buluşturmakta kararlıyız.

YÜKSEK SOSYAL BELEDİYECLİLİK HİZMETİ SUNACAĞIZ

Bakınız, burada Türkiye genelindeki tüm belediyelerde hayata geçireceğimiz politikaların temel unsurlarını kısaca hatırlatmak istiyorum. Yeni dönemde ülkemizin her yerinde afetlere dayanıklı, dirençli ve sağlam yerleşim yerleri inşa edeceğiz. Şehirlerimizi iklim değişikliğine uyumlu hale getirecek yatırımlara öncelik vereceğiz. Akıllı uygulamalara ve yeni nesil dijital teknolojilere uyumlu alt yapılar kuracağız. Gençler, çocuklar, yaşlılar, engelliler, kadınlar başta olmak üzere tüm toplumsal kesimlere karşı hassas, kuşatıcılığı yüksek sosyal belediyecilik hizmetleri sunacağız.

Gerçek belediyecilik sözümüzü üretken, adil, erişilebilir, vizyoner, şefkatli, sürdürülebilir, yenilikçi, kalkınmacı, çağdaş, güçlü, kapsayıcı, dinamik, vatansever kavramlarıyla zenginleştiriyoruz. Bu hedeflere ulaşmak için hep birlikte 31 Mart'a kadar çok çalışmamız gerekiyor. 31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı şehirleri için hazır mıyız? 31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı şehirleri için kararlı mıyız? 31 Mart'ta Antalya'mızı Türkiye Yüzyılı hizmetleriyle taçlandırıyor muyuz? Bunun için seçim gününe kadar kapı kapı dolaşmaya var mıyız? Seçim akşamı Türkiye haritasını Cumhur İttifakı renkleriyle boyamaya var mıyız? Kendimiz ve evlatlarımız için huzurlu, mutlu, müreffeh bir geleceğin kapılarını beraberce açmaya var mıyız? Büyük ve güçlü Türkiye vizyonumuza sıkı sıkıya sahip çıkmaya var mıyız? Rabbim hepinizden razı olsun.

HEDEF 60 MİLYAR DOLAR

Hiçbir engele aldırmadan, hiçbir tuzağa takılmadan, hiçbir oyuna gelmeden milletimizle azimle hedeflerimize doğru yürüdük, yürüyoruz. Ülkemize gelen 57 milyon turistin 16 milyonuna Antalya ev sahipliği yaptı. Bir başka ifadeyle, Antalya tek başına nüfusunun 6 katı turisti misafir etti. Antalya turist sayısında bir önceki yıla göre yüzde 19 artışla Türkiye'nin turizm başkenti ünvanını korudu. Ülkemiz genelinde 2024 turizm hedefimiz 60 milyon ziyaretçi, 60 milyar dolar turizm geliridir. Nereden nereye. Turist sayısını 2002 yılındaki 13 milyon seviyesinden nasıl 57 milyona çıkardıysak, inşallah 60 milyon hedefini de tutturacağız. Bunun yanında Antalya kendi şehirlerimizle birlikte dünyanın dört bir yanına yaptığı gıda ihracatıyla da öne çıkıyor.

Başkan Erdoğan Antalya ilçe başkan adaylarını açıkladı! İşte isim isim liste;

Akseki Belediye Başkan Adayı: İbrahim Özkan

Aksu Belediye Başkan Adayı: Durmuş Kaan Şahin

Alanya Belediye Başkan Adayı: Adem Murat Yücel

Demre Belediye Başkan Adayı: İbrahim Oğuz

Döşemealtı Belediye Başkan Adayı: Bekir Kıvrım

Elmalı Belediye Başkan Adayı: Durmuş Ali Gökçe

Finike Belediye Başkan Adayı: Cenk Şimşek

Gazipaşa Belediye Başkan Adayı: Mustafa Aksoy

Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı: Ali Gülen

İbradı Belediye Başkan Adayı: Hatice Sekmen

Kaş Belediye Başkan Adayı: Mutlu Ulutaş

Kemer Belediye Başkan Adayı: Rahman Şeker

Kepez Belediye Başkan Adayı: Rıza Sümer

Korkuteli Belediye Başkan Adayı: Sadık Önal

Konyaaltı Belediye Başkan Adayı: Durali Kolpak

Kumluca Belediye Başkan adayı: Hüseyin Orhan Tekin

Manavgat Belediye Başkan Adayı: Süleyman Okudan

Muratpaşa Belediye Başkan Adayı: Özdemir Manavoğlu

Serik Belediye Başkan Adayı: Veli Vural

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
DEM Parti İstanbul adayını açıkladı: İşte büyükşehirlerin aday listesi...
DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, İstanbul adaylarını açıkladı. Doğan'ın ...
Bakan Kacır Katarlı mevkidaşıyla görüştü
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Katar Sanayi ve Ticaret ...
AK Parti'den seçim açıklaması
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, ...
 
Siyasetçi eşiyle konuşurken yere kapaklandı
Avustralyalı siyasetçi Barnaby Joyce, eşiyle telefonda görüştüğü an yere kapaklandı.
Ersönmez Yarbay'dan çok özel açıklamalar: Türkiye’ de hukuk ve adalet sistemi iflas ediyor
İYİ Parti Kurucular Kurulu eski Üyesi Ersönmez Yarbay Turktıme'a konuştu. ...
Erdoğan'dan Gazze mesajı: Filistinli kardeşlerimizin yanındayız
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik ...
 
Başarır'dan Arslan'a destek
AYM Başkanı Zühtü Arslan'ın bugün yaptığı konuşma CHP milletvekili Ali Mahir Başarır'dan övgü aldı.
AYM tartışması siyasi alana sıçradı
Mehmet Uçum AYM Başkanı'nın açıklamalarına yanıt vererek, "153 hükmü bireysel ...
Bahçeli'den tebrik telefonu
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yeniden ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
İstanbul
Gençlerbirliği
uzaktan çalışma
ygs soru ve cevapları
işte benim stilim
bugün
çin
istanbul 10
Houston Rockets