CHP’li Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan’ın AK Parti’ye geçeceği iddiası siyaset kulislerini hareketlendirdi. Özarslan’ın sosyal medya paylaşımı, iddiaları daha da güçlendirdi.
KULİSLERDE AK PARTİ İDDİASI
Son dönemde yaşanan parti değişikliklerinin ardından, bu kez CHP’li Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan’ın AK Parti’ye geçeceği öne sürüldü. İddia, Ankara siyaset kulislerinde kısa sürede geniş yankı uyandırdı.
Birçok gazeteci tarafından gündeme getirilen iddiaya ilişkin TV100 ekranlarında konuşan Gazeteci Sinan Burhan, sürecin yalnızca bir söylentiden ibaret olmadığını, geçişin kesinleştiğine dair güçlü bilgiler aldığını ifade etti.

“CUMHURBAŞKANI İKNA EDİLDİ” İDDİASI
AK Parti’ye yakınlığıyla bilinen Savcı Sayan da Özarslan’ın AK Parti’ye katılacağını öne süren isimler arasında yer aldı. Sayan, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada geçişin net olduğunu savunarak, sürece Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da ikna edildiğini iddia etti.
Gazeteci Aytunç Erkin ise kulislerde Özarslan’ın yaklaşık üç aydır CHP’den ayrılmayı düşündüğünün konuşulduğunu belirtti. Erkin, Özarslan’ın 18 Şubat’ta AK Parti’ye katılabileceğini öne sürdü.
PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ
Hakkındaki iddialara doğrudan yanıt vermeyen Mesut Özarslan’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ise tartışmaları alevlendirdi. Özarslan paylaşımında,
“Dava İnsanlık Davasıdır. ‘Nizam-ı Alem, İlay-ı Kelimetullah Davası’ davamızdır. Vesselam…”
ifadelerine yer verdi. Bu sözler, olası bir siyasi geçişin işareti olarak yorumlandı.

|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...