E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

CHP'den Anıtkabir'e ziyaret: Özgür Özel'den adalet vurgusu! 

CHP lideri Özgür Özel, 22’nci Olağanüstü Kurultay'ın ardından PM, YDK üyeleri ve milletvekilleriyle Anıtkabir'i ziyaret etti.

27.09.2025 - 11:00
CHP den Anıtkabir e ziyaret: Özgür Özel den adalet vurgusu!

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 22'nci Olağanüstü Kurultayı'nda Genel Başkanlığa bir kez daha seçilen Özgür Özel, beraberinde Parti Meclisi (PM), Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyeleri ve milletvekilleriyle Anıtkabir'i ziyaret etti.


BÜYÜK ÖNDER'İN MOZOLESİNE "CHP" ÇELENGİ
Atatürk'ün mozolesine kırmızı ve beyaz çiçeklerden oluşan ve üzerinde "Cumhuriyet Halk Partisi" yazan çelengin bırakılması ve saygı duruşunun ardından Özel'in başkanlığındaki heyet, Misak-ı Milli Kulesi'ne geçti.

CHP LİDERİ, ANITKABİR ÖZEL DEFTERİ'Nİ İMZALADI
Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Özel, "Sizden emanet demokrasimizi ve partimizi hedef alan 19 Mart 2025 tarihli sivil darbe teşebbüsüne karşı milletimizle birlikte verdiğimiz mücadeleyi ülkemizin dört bir köşesinde kararlılıkla sürdürüyoruz. Kurucu kadrolarımızdan aldığımız ilhamla Türkiye'de adaleti, demokrasiyi ve toplumsal refahı hakim kılana dek egemenliğin sahibi olan milletimizin üzerinde hiçbir güce inanmadan azimle çalışmaya söz veriyoruz" ifadelerini kullandı.

Özel, deftere şunları yazdı:

"Aziz Atatürk,

Sayın Genel Başkanım, 21 Eylül 2025 tarihinde gercekleştirdiğimiz 22'nci Olağanüstü Kurultayımızda görev alan Parti Meclisi, Yüksek Disiplin Kurulu üyelerimiz ve 28. Dönem milletvekillerimiz ile birlikte huzurunuzdayız. Sizden emanet demokrasimizi ve partimizi hedef alan 19 Mart 2025 tarihli sivil darbe teşebbüsüne karşı milletimizle birlikte verdiğimiz mücadaleyi ülkemizin dört bir köşesinde kararlılıkla sürdürüyoruz. Kurucu kadrolarımızdan aldığımız ilhamla Türkiye'de adaleti, demokrasiyi ve toplumsal refahı hakim kılana dek egemenliğin sahibi olan milletimizin üzerinde hiçbir güce inanmadan azimle çalışmaya söz veriyoruz.

'Adalet gücü bağımsız olmayan bir milletin, devlet halinde varlığı kabul olamaz' sözünden aldığımız ilhamla mahkemede, gelirde ve sosyal hayatta adaleti sağlamak, ülkeminin dünyadaki saygınlığını yüceltmek icin gereken birikime ve örgütlü güce sahibiz. Aziz hatıranız önünde saygıyla eğiliyor; size ve kurucu kadrolarımıza minnetlerimizi sunuyor, tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Ruhunuz şad olsun!"

Ardından Özel ve beraberindekiler, Anıtkabir merdivenlerinde anı fotoğrafı da çektirdi. CHP Lideri Özel, daha sonra İsmet İnönü'nün kabrini de ziyaret ederek, saygı duruşunda bulundu ve çiçek bıraktı.

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ferdi Zeyrek'in bilirkişi raporu hazırlandı
Eski Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'in elektrik akımına ...
CHP lideri Özel: Darbe hevesine kapılanlardan değiliz
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yarın Afyonkarahisar'da düzenlenecek Millet ...
Erdoğan, İngiltere Başbakanı Starmer ile görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İngiltere Başbakanı Keir Starmer ile ...
 
Gürsel Tekin de dahil 6 Kişi CHP’den ihraç edildi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yüksek Disiplin Kurulu (YDK), partinin önde ...
Özgür Özel'den Washington çıkışı: Görüşmede Filistin'in F'si yok!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Silivri'de açıklamalarda ...
Kurtulmuş'tan "Öcalan komisyonda dinlenecek mi" sorusuna yanıt
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi ...
 
Gürsel Tekin'den CHP'ye yakın kanallara: Foncu medya!
CHP İstanbul İl Başkanlığına Gürsel Tekin’in atanmasına yapılan itiraz ...
ABB soruşturmasında yeni gelişme
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin 2021-2024 dönemindeki konser harcamalarının ...
Erdoğan'dan ABD dönüşü açıklama: Washington'dan memnun ayrılıyoruz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD ziyareti dönüşünde uçakta gazetecilerin ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Club Brugge
trabzonspor
fransa
PETROL
Mersin İdmanyurdu
Southampton
haşim kılıç
Kırıkkale
Siyaset