CHP’de "85. Yıl Sergisi"
CHP’nin 85. kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında özel bir sergi hazırlandı.Genel merkez binasındaki müzede bir süredir hazırlıkları süren sergi, önümüzdeki günlerde ziyarete açılacak.
- Son Güncelleme:

Çalışmaları CHP Tarih ve Müze Kurulu tarafından yürütülen "85. Yıl Sergisi"nde, partinin kurulduğu 1923 yılından bugüne ulaşan tarihi değere sahip belge, obje ve fotoğraflar yer alıyor.
Partinin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ten Deniz Baykal’a tüm genel başkanların fotoğraf ve öz geçmişlerinin de bulunduğu sergide ayrıca CHP’nin 85 yıllık tarihinde genel merkez olarak kullanılan binalar büyük boy fotoğrafları ve öyküleriyle yer alacak.
Sergide, tarihi değeri olan üyelik bildirgeleri ve kartlar, kurultay ve seçimlerde kullanılan listeler, oy pusulaları, parti içi yazışma örnekleri, rozetler, yaka kartları, bayrak, flama, tabelalar, fotoğraflar, kitaplar, broşürler, gazete ve dergiler, siyasi tarih meraklılarının izlenimine sunulacak. Yakın siyasi tarihi yansıtan sergi, önümüzdeki günlerde açılacak.

YORUMLAR
YAA ARKADAŞLAR,BURDA NE OLURSA OLSUN YENİ BİR İŞE GİRİŞİM GÖSTEREN İNSANI, TEBRİK ETMEDEN BAŞKA DOĞALLIK OLABİLİRMİ.YANİ BURDA BİLE ALAYLI SAYGISIZ YORUMLAR YAPMAKTAN KENDİNİZİ YAZIKKİ ALAMIYORSUNUZ.BİRAZ İNSAF YAA SADECE BİRAZ İNSAF.BURDA AKP YADA BAŞKA PARTİDENDE BİRİSİ OLMUŞ OLSA DAHİ BİZİM İNSANİ VAZİFEMİZ TEBRİK ETMEKTİR.SONUÇTA HERKESİN BİR EKMEK KAPISI VAR DEĞİLMİ EKMEĞE HÜRMET EDİN BARİ.VE AYRICA ARAŞTIRIPTA YORUM YAPIYORUZ DOSTLAR HANGİ PARTİLİ OLMASI ÖNEMLİ DEĞİL.
akp kadroları içerisinde hala daha tek bir zihniyet oılduğunu düşünen zavallılar var..her kesimden insan var akp de her kesimden:) araştırın bir zahmet..her kesimden oy almayan bir parti 50 lere ulaşamaz...hee bu arada boş bir kadro biliyorum ben..lüzumsuz işler müdürlüğü..muhatabına duyurulur
Boş kadro varsa talibim:)))))
BAŞBAKAN'IN DANIŞMANLIĞINDAN sabah danışmanlığına, bu fotoğraf yeterli:)
ÖĞRENMEMİZ GEREKEN EN BAŞLICA UNSUR TEBRİK KÜLTÜRÜ... DAKKA BİR ELEŞTİRİ, ANCAK UGANDA KÜLTÜRÜNDE OLUR...
DANIŞMANIN ADANIŞMANI OLARAK NE OLACAK Kİ? NASIL OLDUĞUNU BU İŞİN BİLİYORUZ... BİLİYORUZ!
ne görev ama:)
AHMET TEZCAN'IN YENİ GÖREVİ, HAYIRLI UĞURLU OLSUN.UMARIM HAYATI BOYUNCA DAHA NİCE BAŞARILARA İMZASINI ATAR..