CHP Avcılar Belediye Bşkanı:
Tartışma yaratan “rahibe afişini” bastırdığı ortaya çıkan Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, dün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu arayarak olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.
- Son Güncelleme:

Değirmenci, telefon görüşmesinde Kılıçdaroğlu’na “İstanbul il yönetimi ile Avcılar ilçe yönetiminin bilgisi dahilinde ve talebiyle bu afişin bastırılması sorumluğunu üstlendim. Afiş belediyenin görüşünü değil, il ve ilçe yönetiminin görüşünü yansıtıyor” diyerek kendini savundu. Kılıçdaroğlu’nun ise konuyla ilgili parti içi soruşturmanın tamamlanmasının ardından, başta Değirmenci ve Avcılar ilçe örgütü olmak üzere bazı CHP’lilerin partiden ihracını isteyebileceği de vurgulandı.(HÜRRİYET)

YORUMLAR
Eğer kılıçdaroğlu bu ilçe yönetimi ile bu belediye başkanını partiden uzaklaştırmassa ben dahil yüzlerce dostumdan bundan sonra CHP ye oy YOK
akp'liler recep beye baka baka dinleye dinleye yalana iyice alıştılar.chp sosyalist enternasyonelden kovulmuşmuş.tam tersi dönek solcu şimdilerin amerikan emperyalisti özdalga'cının şikayeti üzerine ab'nin de bir kaç türkiyeyi höpürdetmek isteyen yam yamı ile birlikte abuk subuk konuştular da chp rest çekip sosyal değerleri kaybeden sizsiniz deyince özürlerle övgü açıklamaları yaptılar. chp başarısızsa türbanı elinde kalan,mayınlı araziye basınca patlayan,açılımda boğulan,Habur da kıvırıp Akşam zafer nutukları atarken sabah eyvah çekip PKK’li dostlarıyla ayrışanlar mı başarılı?Türkiye’nin köyleri kentleşmesi gerekirken köylere döndürülen eğitim seviyesi ve kalitesi düşürülen yerlerde mi başarılılar?
Artik adam akilli Kimin ne yaptigi,ne yapacagi nereye toslayacagi belli degil.Basi baska yerde,ayaklari daha baska yerde.Enternasyonal birliginden kovuldular halä adam gibi kendileri degistirmediler.Yeniden yapilanmaya ihtiyaclari var.Bir an önce yurt disina heyetler gönderilip,diger sosyal demokrat partiler halkin yanindami,halkin degerleriyle alay yapiyorlarmi arastirsinlar.Bunu yapmazlarsa partiyi kapatsinlar.Bu parti halka ve Devlete zarar veriyor.
Chp nin başarısızlığının altında neyinyattığını hala göremiyorlar ama ne yaparsın adamların olaya bakışı ve dünya görüşleri böyle.
Siyasi olarak zamanlaması yanlış olan bu değerlemeye neden çok büyük tepki gösteriliyor? BOP Eş Başkanın peşinde koş İsrail ile Amerikanın hedefleri doğrultusunda hizmet yüklediler diyerek Eş Başkanlık görevini sürdürenlerin sözünden çıkma,Patriği Ekümenik yapmak,Patrikhaneyi eğitime açmak için çırpın, Irak'a müslümanların katledilip tecavüze uğraması için tezkere hazırlayanları rehber edin sonra feryat. Recep Bey papaz elbisesi giyerken gururlanıyor da rahibeye niye kızıyor. Onlar da kendi inançlarınca Allah'ın emrini yerine getirmiyor mu? Başörtüsü başka ancak Türban Siyasi Rahibelerin simgesi oluyor.Bunlar Besmele’den Hz Muhammedin bile çıkarılmasına razı oluyor.