Turk Time
DOLAR
48,0647 %0.33
EURO
56,3061 %0.19
ALTIN
7080,6750 %1.73
BIST-100
14480,43 %0.58
PETROL
91,7800 %0.1
BONO
40,7200 %-0.32
ISTANBUL
BUGÜN
22/29°
ISTANBUL
YARIN
23/30°

Çelik: Kadına şiddet insanlık dışıdır ve tüm insanlık için tehdittir

AK Parti Sözcüsü Çelik, "Manisa’nın Akhisar ilçesinde sokak ortasında eşi tarafından darp edilen hamile bir anneye yönelik şiddeti lanetliyoruz. Kadına yönelik şiddet, yasal olarak suçtur; ahlaki olarak da insanlık dışıdır" açıklamasını yaptı.

  • Son Güncelleme:
Çelik: Kadına şiddet insanlık dışıdır ve tüm insanlık için tehdittir

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Manisa'nın Akhisar ilçesinde sokak ortasında eşi tarafından darbedilen hamile kadına yönelik şiddeti lanetledi.

Çelik, "Kadına yönelik şiddet, yasal olarak suçtur; ahlaki olarak da insanlık dışıdır. Bu şiddeti engelleme imkanı varken seyredenlerin durumu da vahimdir" dedi.

Kadına şiddetin insanlık dışı olduğunu ve tüm insanlık için tehdit oluşturduğunu söyleyen Çelik, "Kadına şiddete karşı toplum olarak çok boyutlu bir mücadele vermeliyiz. Bu noktada kültürel ve ahlaki hassasiyetlerimizi daha da güçlü ifade etmeli ve kadına şiddeti gündelik yaşamın her alanında mahkum etmeliyiz!" açıklamasını yaptı.

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz