Turk Time
DOLAR
49,3354 ▲ %0.13
EURO
55,1826 ▼ %-0.21
ALTIN
6617,0320 ▼ %-0.42
BIST-100
12130,63 ▼ %-1.1
PETROL
102,8700 ▲ %0.3
BONO
39,4800 ▼ %-0.28
ISTANBUL
BUGÜN
16/25°
ISTANBUL
YARIN
16/18°

Bülent Arınç: Beni fazla zorlamasınlar!

AK Parti'nin kurucu isimlerinden, eski TBMM Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Cumhurbaşkanı Erdoğan için, "Ona karşı hiçbir zaman rakip olmayacağım diye bir içtihatta bulundum. Beni fazla zorlamasınlar. Çünkü içtihatlar zaman zaman değişebilir" dedi.

  • Son Güncelleme:
Bülent Arınç: Beni fazla zorlamasınlar!

BBC Türkçe'den Ece Göksedef'in sorularını yanıtlayan Bülent Arınç, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"BANA SAHİP ÇIKMAZSA GÜCENİRİM"

2002-2007 yılları arasında AK Parti İktidarı'nın ilk Meclis Başkanı olan Arınç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında, "Kardeş diyebildiğim insan bana sahip çıkmazsa gücenirim. Bunun helallik olarak bana dönmesini isterim" ifadelerini kullandı.

"AK PARTİ'DE BENDEN DAHA KIDEMLİ YOK"

Bülent Arınç, "Ben AK Parti'nin kurucusuyum, evin sahibiyim. AK Parti'de benden daha kıdemli insan yok. Ben bu partinin sac ayaklarından, kurucularından, temel taşlarından birisiyim. Buna kızanlar, kıskananlar, beni kötülemek isteyenler çıkabilir. Güneş balçıkla sıvanmıyor. Başımı AK Parti'den başka bir partiye çevirmem. AK Parti'de olacağım, cumhurbaşkanımızın yanında, çevresinde olacağım. Ona karşı hiçbir zaman rakip olmayacağım diye bir içtihatta bulundum. Beni fazla zorlamasınlar. Çünkü içtihatlar zaman zaman değişebilir" dedi.

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz