Geçtiğimiz ay DEVA Partisi'nden istifa ettiğini açıklayan İzmir Milletvekili Seda Kaya Ösen, CHP'ye(Cumhuriyet Halk Partisi) katıldığını duyurdu.
İzmir Mitingi'nde bulunan Ösen'e rozetini CHP Genel Başkanı Özgür Özel taktı.
"13. VEKİLİMİZ" ANONSU
Binlerce kişinin katıldığı İzmir Mitingi'nde Ösen, "Sizlere sürprizimiz 13. milletvekilimiz Seda Kaya Ösen" sözleriyle anons edildi.
Bugün, İzmirli muhalif seçmenlerin verdiği oylarla Milletvekili olduğumu unutmadan, Anayasa değişikliği teklifinde gereğini yapmak için, Milletimizin baba ocağı Cumhuriyet Halk Partisi’ne katıldım.
— Seda Kâya Ösen (@ssedakayaosen) May 19, 2025
CHP, Cumhuriyet’in bağımsız kalan son kurumudur.
Bu yüzden:
CHP’ye sahip çıkmak… pic.twitter.com/hwYpASBcqA
SEDA KAYA ÖSEN'DEN AÇIKLAMA
Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Ösen, şu ifadeleri kullandı:
"Bugün, İzmirli muhalif seçmenlerin verdiği oylarla Milletvekili olduğumu unutmadan, Anayasa değişikliği teklifinde gereğini yapmak için, Milletimizin baba ocağı Cumhuriyet Halk Partisi’ne katıldım.
CHP, Cumhuriyet’in bağımsız kalan son kurumudur.
Bu yüzden:
CHP’ye sahip çıkmak bir demokrasi görevidir.
CHP’ye sahip çıkmak, Mustafa Kemal Atatürk’e borcumuzun diyetidir.
Bu zor dönemde ülkemiz için önemli bir liderlik gösteren Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e, şahsım ve İzmir adına teşekkür ederim.
Sesi, sözü, emeği susturulamayacak Cumhurbaşkanı adayımız Ekrem İmamoğlu’na, umudun hiç kaybolmadığı yerden, Gündoğdu Meydanı’ndan selamlarımı iletiyorum.
Sokaklarını, pazarlarını, meydanlarını, evlerini açan güzel İzmir’e…
Doğum günü 9 Eylül olan bir İzmirli Seda olarak şükranlarımı sunuyorum.
Güneş bizimle doğar
Yağmur bizimle yağar
Fidan bizimle büyür
Çiçek bizimle açar
Biz Atatürk Gençleriyiz…"
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...