Turk Time
DOLAR
48,2428 %0.2
EURO
56,2235 %0.05
ALTIN
7110,1480 %-0.18
BIST-100
14575,51 %0
PETROL
88,0300 %-0.35
BONO
40,1400 %0.58
ISTANBUL
BUGÜN
20/26°
ISTANBUL
YARIN
21/26°

Beyrut'un güneyinde şiddetli bir patlama yaşandı

İsrail saldırıları altındaki Lübnan'ın başkenti Beyrut'un güneyinde şiddetli bir patlama meydana geldi.

  • Son Güncelleme:
Beyrut'un güneyinde şiddetli bir patlama yaşandı

Hizbullah'ın kalesi olarak bilinen Dahiye bölgesindeki Leyleki Mahallesinde meydana gelen patlamanın ardından bölgeden dumanlar yükselmeye başladı.

Patlama, İsrail Ordu Sözcüsü Avichay Adraee'nin, X hesabından Dahiye'deki 6 nokta için saldırı tehdidinde bulunmasının ardından yaşandı.

Sözcü, 3'ü Hureyk ve Leyleki mahallerinde, 3'ü de Burc el-Baracine'de olmak üzere 6 noktayı işaret ederek tahliye uyarısı yapmıştı.

İsrail, Dahiye'yi en son 2 Kasım'da hedef almıştı

İsrail ordusu şiddetli hava saldırıları düzenlediği Lübnan'ın başkenti Beyrut'un güneyine son olarak 2 Kasım'da saldırı düzenlemiş, Dahiye bölgesindeki bir apartmana yönelik saldırıda 1 kişi ölmüş, 15 kişi yaralanmıştı.

İsrail savaş uçakları 1 Kasım'da ise Dahiye'nin çeşitli bölgelerine çok sayıda hava saldırısı düzenlemişti.

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz