Beşiktaş, Belçika temsilcisi KRC Genk’te forma giyen Güney Koreli santrfor Hyeongyu Oh’u kadrosuna kattı. Siyah-beyazlılar, 24 yaşındaki futbolcunun transferi için 14 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.
KAP’A RESMİ AÇIKLAMA YAPILDI
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yapılan açıklamada, Hyeongyu Oh’un transferi konusunda hem oyuncu hem de kulübüyle anlaşmaya varıldığı duyuruldu. Açıklamada, KRC Genk’e toplam 14 milyon Euro transfer bedeli ödeneceği belirtildi.
3,5 SEZONLUK SÖZLEŞME İMZALANDI
Siyah-beyazlı kulüp, Güney Koreli futbolcu ile 2028-2029 sezonu sonuna kadar geçerli olacak şekilde 3,5 yıllık sözleşme imzaladı.
GENK PERFORMANSI DİKKAT ÇEKTİ
Oh, bu sezon Genk formasıyla tüm kulvarlarda 32 karşılaşmada görev aldı ve 10 gol kaydetti. Fizik gücü ve ceza sahası etkinliğiyle öne çıkan genç santrfor, Beşiktaş’ın hücum hattındaki önemli seçeneklerinden biri olacak.
9 NUMARALI FORMA OH’UN
Beşiktaş’ın yeni transferi Hyeongyu Oh’un siyah-beyazlı takımda 9 numaralı formayı giyeceği bildirildi.
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |