Turk Time
DOLAR
47,4128 %0.06
EURO
54,4396 %0.06
ALTIN
6213,3040 %0.25
BIST-100
13501,55 %-1.36
PETROL
87,6100 %-0.43
BONO
41,9900 %0.26
ISTANBUL
BUGÜN
21/27°
ISTANBUL
YARIN
22/28°

Beşiktaş'tan TFF'ye 5 soru

Süper Lig'de oynanan Beşiktaş-Galatasaray derbisindeki hakem kararları gündem oldu. Beşiktaş'tan gece 02.00'de yapılan paylaşımda TFF'ye 5 soru soruldu.

  • Son Güncelleme:
Beşiktaş'tan TFF'ye 5 soru

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Beşiktaş, sahasında Galatasaray'ı konuk etti. Sarı-kırmızılılar mücadeleden 1-0 galip ayrıldı.

Beşiktaş, maçın ardından yaptığı paylaşımda TFF'ye 5 soru yöneltirken, VAR odası ve odanın bulunduğu koridorun kamera kayıtlarının paylaşılmasını talep etti.

 

 

BEŞİKTAŞ'IN AÇIKLAMASI ŞÖYLE:

"Türkiye Futbol Federasyonu’na Açık Çağrımızdır

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan Trendyol Süper Lig’de Galatasaray’la oynadığımız maç sırasında Riva’daki VAR merkezinde yaşananlarla ilgili aşağıdaki sorularımıza cevap vermesini ivedilikle talep ediyoruz.

VAR merkezinde ve çevresinde kimler bulunmaktadır, VAR odasını ve odanın bulunduğu koridoru sesli bir şekilde kayıt altına alan kamera veya kameralar bulunmakta mıdır?

Portekizli VAR eğitmenleri, maç esnasında VAR odasında yer almakta mıdır? Eğer VAR odasında yer alıyorlarsa karar verme süreçlerine dahil oluyorlar mıdır?

Eğitmen adı altında görev yaptıkları söylenen Portekizli eğitmenlerin maç esnasında orada olmalarını gerektiren federasyonda herhangi bir görevleri var mıdır?

VAR merkezinin içinde veya koridorunda, maç oynandığı sırada orada bulunmaması gereken kişi veya kişiler var mıdır?

Şeffaf ve adil bir yönetim sözüyle göreve gelen Türkiye Futbol Federasyonu yönetiminin sorularımıza hemen cevap vermesi elzemdir.

Beşiktaş JK olarak; Galatasaray’la oynadığımız müsabakanın VAR odası ve odanın bulunduğu koridorun kamera kayıtlarının tarafımızla paylaşmasını talep eder, bu talebimizi Türkiye Futbol Federasyonu başta olmak üzere kamuoyunun bilgisine sunarız.

Beşiktaş JK"

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz