E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Barış Boyacı Küçükçekmece için yola çıkıyor: İsmini değiştireceğiz! 

Siyaset yaşamına Fazilet Partisi’nin Fatih’teki Koca Mustafapaşa bölgesinde başlayan Barış Boyacı, Küçükçekmece ilçesinin ismini ve logosunu değiştirip, uluslararası tanınırlığı arttırmayı planladığını belirtti. Boyacı, "İlçeyi ortak akıl ile yönetmeye talibim" dedi.

30.11.2023 - 10:07
Barış Boyacı Küçükçekmece için yola çıkıyor: İsmini değiştireceğiz!

Ak Parti’nin kurucularından olan Barış Boyacı İstanbul’un Fatih ilçesinde uzun yıllar faaliyet gösteren halkla iç içe bir siyasetçi olarak biliniyor. 1990’lı yıllarda Refah Partisi ve Fazilet Partisi’nde siyaset hayatına başlayan Barış Boyacı, Fazilet Partisi kapatıldıktan sonra Erdemliler Hareketi’nde yer alarak AK Parti’nin Fatih’te kurulmasında rol oynadı.

Fatih’te kurucu ilçe başkan yardımcısı olarak görev alan Boyacı, çok sayıda sivil toplum kuruluşunda görev alarak ihtiyaç sahibi insanlar ile iletişimini güçlendirdi ve halkın ihtiyaçları yanı sıra taleplerini ilk elden gözlemleme ve destekleme şansı yakaladı.

İSTİHDAM ODAKLI SOSYAL BELEDİYECİLİK

Bu güne kadar yaptığı tüm siyasi çalışmalarda sosyal yönetişim kavramı temelinde hareket eden Barış Boyacı özellikle sosyal belediyecilik kavramı özelinde çalışmalar yapması ile bilinmektedir. Yol asfalt tretuvar gibi rutin hizmetlerin en iyisinin yapılabilmesi için iyi bir kadronun yeterli olduğunu ifade eden Barış Boyacı rutin belediyecilik hizmetlerinin ötesinde istihdam odaklı sosyal belediyecilik yapmayı öncelikli hedefine aldığını sık sık kamuoyu ile paylaşmaktadır.

Sosyal belediyecilik kapsamında katma değerli fikir ve projeler çerçevesinde oluşturulacak fonlar aracılığı ile ihtiyaç sahibi insanların yaşam konforunu arttırmayı hedefleyen Barış Boyacı aynı zamanda oluşturulacak kent karakteri ve kent kimliği çerçevesinde istihdam artışı sağlamayı da planlamaktadır.

"İLÇEYİ ORTAK AKIL İLE YÖNETMEYE TALİBİM"

Yeni ilerici bir perspektifle ilgili kurum ve kuruluşların onayını alarak Küçükçekmece ilçesinin ismini ve logosunu değiştirip ilerleyen zamanlarda gerçekleştirilecek fuar ve etkinliklerde uluslararası tanınırlığı ve bilinirliği arttırmayı planlayan Barış Boyacı, Protokol Haber’e yaptığı açıklamada; ilçeyi ortak akıl ile yönetmeye talip olduğunu ifade ederek ilçeye verilecek yeni ismin belirlenmesi için kazananların ödüllendirileceği bir kamuoyu yoklaması yapılarak yeni ismin halka açık bir oylama ile belirleneceğini ifade etti.

Küçükçekmece ilçesinde uluslararası bir yat limanı oluşturmayı hedefleyen Barış Boyacı özellikle Ortadoğulu yat sahipleri başta olmak üzere dünyanın her yanından yat sahiplerini ilçeye çekerek bölgeyi bu anlamda bir cazibe merkezi haline getirmeyi planladığına dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:

İstanbul gibi kıymetli bir şehrin her noktasının doğru değerlendirilebilmesi durumunda turistlerin ilgi odağı haline gelebileceğine inanıyorum. Öyle ki Küçükçekmece ilçesinde var olan ve bugüne kadar yeterince istifade edilemeyen tarihi eserlerin ilçe istihdamına ve bilinirliğine sağlayacağı katkıyı küçümsememek gerekir.

Başta AK Parti Teşkilatı olmak üzere Küçükçekmece’de tüm sivil toplum kuruluşları muhtarlar ilçenin kanaat önderleri ile birlikte herkes ve her kesimi sevgi ile kucaklayacaklarına vurgu yapan Barış Boyacı şöyle sonlandırdı:

“Belediyecilik anlayışımızdaki farkımızı fark ettirerek belediyemizin mührünü yeniden kurucularından olduğum Ak Partimize kazandıracağız. Akabinde hükümetimizin de desteği ile kentsel dönüşüm ve yeni ıslahla ihdas edilecek arsalarımızla ilçemizi depreme dayanıklı yeni bir renk kimliği ile birlikte yeni bir mimari kimlik ile ada bazında tedricen yeniden imar edeceğiz. Profesyonel ekibimiz ile prestijli ve yüksek vizyonlu projelerimiz ile de değişecek şehrimizi yeni ismi ile İstanbul’umuzun 365 günü hareketli marka değeri yüksek moda ve turizm festivalleri ile başta Ortadoğu’dan işadamları ile yapmış olduğumuz istişarelerde yatırımına pozitif bakılan uluslararası yat tekne limanı ile yat ve deniz araçları fuarı ilaveten denizde yer alacak Gemi AVM olmak üzere farklı ülkelerden yatırım çeken bir cazibe merkezi haline getireceğiz. Böylelikle ilçemizde oluşacak ticari sirkülasyon ile katma değerli birçok proje ile husule gelecek kaynaklar ile ilçemizde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın faturalarına katkı sağlayarak sosyal manada desteklemiş olacağız. Bu meyanda hedefimiz insan merkezli sosyal belediyecilik olacaktır. Yaklaşık 38 yıllık siyasi birikimlerimiz ve 5 yıllık belediyecilik tecrübelerimiz ile halkımıza hizmetkarlığa hazır olarak mütevazı kişiliğimiz ile belediye başkanlığına değil vatandaşlarımızın dertlerine derman olacak samimi dostluğuna talibiz. İcraatlarımızla kazanan Küçükçekmece kazanan İstanbul’umuz kazanan Türkiye’miz olacak!.. Hedefim Küçükçekmece’mizi yeni ismi ile yeni amblemi ile yeni vizyonu ile küçük İstanbul yapmak!..”

ETİKETLER:
Barış Boyacı
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
Fikret Arslan 2 Aralık 2023 Cumartesi 01:18

Değerli başkan Yolun açık olsun Küçükçekmece için için Belediye Başkanı Küçükçekmece halkı seni destekliyor Yolun açık olsun destekliyor

Yorumu oyla      0      0  
Tekin inci 30 Kasım 2023 Perşembe 19:11

Barış başkanımı 20 yıldır tanırim Allahın izniyle aday olursa küçükçekmece için çok büyük kazanç olacaktır sonuna kadar yanındayız başkanımın

Yorumu oyla      0      0  
Emrah şen 30 Kasım 2023 Perşembe 18:42

Ben fatihte nüfus eden bir vatandaşım barış boyacıyı tanirim faaliyetlerinide bilirim iyi bir insan iyi bir yardım sever iyi bir belediyecilik tecrübesi vardır Rabbım yolunu açık etsin sana yakışır barış boyacı hakkındır bu mücadele başarın Rabbım belediye başkanlığına nasip eder desteklerimiz seninle barış amca

Yorumu oyla      0      0  
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakan Fidan: BMGK uluslararası barışı ve güvenliği sağlamak konusunda yine başarısız oldu
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "BM Şartı tarafından yetkilendirilen Güvenlik ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Filistin mesajı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘Filistin Halkıyla Uluslararası Dayanışma ...
Yılın son toplantısı sona erdi! MGK'dan 7 maddelik bildiri...
2023 yılının son Milli Güvenlik Toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında ...
 
İYİ Parti'de bir toplu istifa daha!
İYİ Parti'de istifa haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Şanlıurfa'da ...
Yılın son MGK Toplantısı başladı
MGK Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında toplandı. Toplantıda ana başlıklar ...
İmamoğlu'ndan Erdoğan'a yanıt geldi
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Erdoğan'ın “Unutmayın bugün bir başlık atıyorum, ...
 
Erdoğan-Bahçeli görüşmesi başladı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Beştepe'de bir araya geldi.
SPK Başkanı'ndan Fatih Terim Fonu açıklaması
SPK Başkanı Ömer Gönül, kamuoyunun gündemindeki 'Fatih Terim Fonu'yla ...
Erdoğan'dan yerel seçim mesajı! "Bugün bir başlık atıyorum" diyerek açıkladı: Yeniden İstanbul
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerle ilgili, "Rakiplerimizin ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
twitter
dolar
moskova
İsveç
Ezgi Mola
A) Milli Futbol Takımı
Binyamin Netanyahu
Duygun Yarsuvat
karadeniz