Turk Time
DOLAR
48,8198 %0.05
EURO
56,0211 %0.07
ALTIN
6796,1760 %-0.27
BIST-100
13246,76 %-0.68
PETROL
94,3000 %-2.48
BONO
39,8100 %-0.25
ISTANBUL
BUGÜN
16/21°
ISTANBUL
YARIN
11/16°

Bakan Tunç'tan İsrail'e tepki

İsrail Dışişleri Bakanı Gideon Saar’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik yaptığı açıklamalara, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç tepki gösterdi.

  • Son Güncelleme:
Bakan Tunç'tan İsrail'e tepki

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İsrail Dışişleri Bakanı Gideon Saar’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik yaptığı açıklamaları sert bir dille eleştirerek, bu tür ifadelerin "kabul edilemez" olduğunu söyledi. 

"KABUL EDİLEMEZ"

Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

"İsrail Dışişleri Bakanı'nın, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik ifadeleri tam anlamıyla küstahlıktır ve asla kabul edilemez. Sayın Cumhurbaşkanımız, 'daha adil bir dünya mümkün' diyerek, her zaman mazlumun yanında duran ve uluslararası alanda adaletin en gür sesi olan bir liderdir. Gazze'de 50 binden fazla masumu katlederek soykırım suçu işleyen, uluslararası mahkemelerce tedbir ve tutuklama kararlarına muhatap olan İsrailli yetkililerin, çirkin ifadeleriyle bu insanlık suçlarını örtbas etmeleri mümkün değildir. Bebek katili barbarlar, dökülen her damla kanın hesabını uluslararası hukuk önünde eninde sonunda verecektir. Türkiye olarak Filistinli kardeşlerimizin yanında, zalimlerin ise karşısında dimdik durmaya devam edeceğiz."

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz