Turk Time
DOLAR
48,6380 %0.04
EURO
56,1746 %-0.04
ALTIN
6717,8390 %-0.04
BIST-100
13892,30 %-2.41
PETROL
105,4100 %2.18
BONO
40,4100 %0.32
ISTANBUL
BUGÜN
19/23°
ISTANBUL
YARIN
19/21°

Aşiret düğünleri yine bildiğimiz gibi! Düğünde gelinin kulaklarına özel altın kaplama

Van'da düzenlenen aşiret düğününde geline 3 kilo altın, damada ise 3 milyon TL takı takıldı. Gelinin kulaklarına takılan takılar oldukça dikkat çekti.

  • Son Güncelleme:
Aşiret düğünleri yine bildiğimiz gibi! Düğünde gelinin kulaklarına özel altın kaplama

Van'da düzenlenen aşiret düğününde geline 3 kilo altın, damada ise 3 milyon TL takı takıldı. Düğünde gelinin kulaklarına özel altın kaplama küpeler takılması dikkat çekti.

Van'da Gevdan Aşireti mensuplarından esnaf Saim Aşkan'ın oğlu Rıza Aşkan, Kübra Aşkan ile dünya evine girdi.



Aşiret reislerinden kanaat önderlerine, iş adamlarından STK başkanlarına kadar binlerce kişinin katıldığı düğünde geline kilolarca altın, damada ise 3 milyon TL takıldı.

Yurt içi ve yurt dışından 2 binin üzerinde davetlinin katıldığı düğünde yemek ikramı ve takı töreninin ardından davetliler gecenin geç saatine kadar Kürtçe şarkılar eşliğinde halay çekti.

Düğün sonunda gelin ve damada mutluluklar dileyen toy büyüğü Avukat Uğur Dere, “Düğünümüze Hakkari başta olmak üzere il dışından katılımın yanında İran ve Irak'tan
Gelinimize 3 kiloya yakın bir altın hediyesi oldu. Damada ise yaklaşık 3 milyon TL'ye yakın bir takı oldu. Ben düğüne katılan herkese teşekkür ediyor, çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum”
dedi.

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz