Turk Time
DOLAR
47,7111 %0.18
EURO
55,1881 %0.32
ALTIN
6660,5450 %2.59
BIST-100
13779,39 %-0.14
PETROL
81,4900 %-1.56
BONO
41,3000 %-0.55
ISTANBUL
BUGÜN
24/28°
ISTANBUL
YARIN
24/30°

Antalya soruşturmasında tutuklama kararı

Antalya Büyükşehir Belediyesi iştiraki ANSET’e yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltı kararı bulunan ve sağlık sorunları nedeniyle hastanede tedavi gören Genel Sekreter Cansel Tuncer, taburcu edilmesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

  • Son Güncelleme:
Antalya soruşturmasında tutuklama kararı

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde belediyeye bağlı iştirak şirketi ANSET’e yönelik başlatılan geniş çaplı soruşturma, kentte hareketli bir süreci beraberinde getirdi. Üst düzey bürokratlar ile iş dünyasından isimlerin de aralarında yer aldığı 34 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkarılmasının ardından, emniyet birimleri tarafından gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda 27 kişi gözaltına alınmıştı.

Soruşturma kapsamında ismi geçen Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri ve eski ANSET Genel Müdürü Cansel Tuncer ise operasyonun ilk aşamasında sağlık sorunları nedeniyle hastanede tedavi görüyordu. Bu durum sebebiyle Tuncer hakkında fiili gözaltı işlemi uygulanamamıştı. Hastanedeki tedavi sürecinin tamamlanmasının ardından taburcu edilen Tuncer, emniyet güçleri tarafından gözaltına alınarak işlemleri için emniyet müdürlüğüne sevk edildi.

MAHKEMECE TUTUKLAMA KARARI VERİLDİ

Savcılık makamınca tutuklanması istemiyle nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilen Tuncer, hakim karşısına çıkarıldı. Mahkemedeki sorgu işlemlerinin sonucunda, Tuncer hakkında tutuklama kararı verildiği ve ardından cezaevine gönderildiği öğrenildi.

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz