E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Ankara’da siyasi partiler arasında bayramlaşma günü 

Ankara'da Ramazan Bayramı'nın ikinci günü siyasi partiler, karşılıklı olarak birbirlerini ziyaret ederek bayramlaşıyor. Başkent'te gelenek haline gelen bayramlaşmada ilk tören AK Parti ve CHP arasında gerçekleşti.

11.04.2024 - 13:10
Ankara’da siyasi partiler arasında bayramlaşma günü

Ankara'da Ramazan Bayramı'nın ikinci günü siyasi partiler, karşılıklı olarak birbirlerini ziyaret ederek bayramlaşıyor. Başkent'te gelenek haline gelen bayramlaşmada ilk tören AK Parti ve CHP arasında gerçekleşti.

CHP Genel Merkezi'ndeki bayramlaşma töreninde, AK Parti MKYK Üyesi Hasan Sert başkanlığındaki heyeti, CHP Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka başkanlığındaki kabul heyeti karşıladı.

Sözlerine Ramazan Bayramı'nı kutlayarak başlayan Nazlıaka, "Küslerin barıştığı, uzaktakilerin birleştiği günlerdir bayram günleri. Dolayısıyla bugün tüm dünyaya başta Filistin olmak üzere adalet, barış ve kardeşlik duygusunun yükseldiği günler diliyoruz." dedi.

'BİRLİKTE ÇALIŞMA' MESAJLARI

Bayram ziyaretinde ilk başlık ekonomi oldu. Bayramın keyfini çıkaramayan vatandaşlar olduğunu söyleyen Nazlıaka, "Hepimizin sorunu bunu çözmek. Bir sonraki bayramda gerçek anlamda bayramın yaşanabilmesi için hep beraber çalışma duygusunda olduğumuzu ifade etmek isteriz." dedi.

Sadece Türkiye’nin değil, tüm dünyanın ekonomik olarak zor bir dönemden geçtiğine dikkat çeken Sert, "Bu noktada halkın tabanının sıkıntılarını görüp çözüm getirmemiz gerekiyor. Şartlar neyi gerektiriyorsa bunları yapıp rahat ettirmek zorundayız.” diye konuştu.

31 Mart seçim sonuçlarına değinen Sert, "Bugün geldiğimiz noktada yerel yönetimlerde ciddi bir başarınız oldu, tebrik ediyoruz. Şimdi daha iyi hizmetleri birbirimize yaklaşarak, daha iyi çalışmaların formüllerini geliştirmek zorundayız. Bu insanlar bizden hizmet bekliyorlar. Bu hizmeti; iktidarıyla ve muhalefetiyle sırt sırta, omuz omuza ancak başarabiliriz." ifadelerini kullandı.

'YERELDEKİ İYİ UYGULAMALARI YAYGINLAŞTIRMALIYIZ'

Türkiye ekonomisinin yüzde 85’inin CHP’li belediyeler tarafından yürütülecek olmasının kendileri için sorumluluk duygusunu daha da yükselttiğini vurgulayan Nazlıaka, "Bu teveccühe layık olmak için daha fazla çalışmamız gereken bir dönemdeyiz. Bu noktada yereldeki iyi uygulamaları yaygınlaştırmalıyız. Birimizin bir eksiği varsa bu eksiği kapatmalıyız." ifadelerini kaydetti.

Nazlıaka, Ticaret Bakanlığı tarafından Gazze’ye saldırılarına hala devam eden İsrail’e yönelik ihraç edilen 54 ürün hakkında alınan ihraç kısıtlama yasağına değindi. İsrail’le 7 Ekim’den bu yana 2 milyar doların üzerinde ticaret hacmi olduğunu savunan Nazlıaka, bu kararın geç alınmış ama doğru bir karar olduğunu ifade etti.

6 aydır süren yanlış bitti: İsrail'e ihracata kısıtlama geldi 6 aydır süren yanlış bitti: İsrail'e ihracata kısıtlama geldi Nazlıaka’nın sözleri üzerine Sert, Filistin’e gidebilmek için İsrail vizesi gerektiğini belirterek, "Yapılan bütün ticaretler de onların vize ve izinleriyle ancak mümkün oluyor. Dolayısıyla Filistin’le yapılan ticaret de İsrail ile yapılmış ticaret gibi gözüküyor. Orayı bir ayırmamız gerekiyor. Bizim burada zulmeden İsrail’e taraf ve destek olmamız mümkün değil." açıklamasında bulundu.

CHP GENEL MERKEZİ'NDE BAYRAMLAŞMA

Sabah saatlerinde ilk olarak AK Parti heyetini ağırlayan CHP Genel Merkezi’nin ikinci konuğu ise Demokratik Sol Parti (DSP) heyeti oldu. CHP heyeti, bayram ziyaretinde bulunan DSP Genel Başkan Yardımcısı Hikmet Aydemir başkanlığındaki heyetle, CHP Genel Merkezinde görüşerek bayramlaştı.

Bugün en çok siyasi parti ile bayramlaşacak olan CHP; AK Parti, DSP, Vatan Partisi, DEM Parti, İYİ Parti, BBP, Demokrat Parti, MHP, Saadet Partisi, ANAP, DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Yeniden Refah Partisi, Bağımsız Türkiye Partisi ve Zafer Partisi ile bayramlaşacak.

AK PARTİ GENEL MERKEZİ'NDE BAYRAMLAŞMA

AK Parti Genel Merkezi’ndeki bayramlaşmada ise AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur ev sahipliği yaptı. AK Parti heyeti, bayram ziyaretinde bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Volkan Demir, başkanlığındaki heyetle, AK Parti Genel Merkezi’nde görüşerek bayramlaştı.

AParti'nin ikinci konuğu ise MHP heyeti oldu. AK Parti heyeti, bayram ziyaretinde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadi Durmaz başkanlığındaki heyetle, bayramlaştı.

AK Parti bugün; CHP, MHP, İYİ Parti, HÜDA Par, Yeniden Refah Partisi, BBP, DSP ve Vatan Partisi ile bayramlaşacak.

İYİ PARTİ GENEL MERKEZİ'NDE BAYRAMLAŞMA

İYİ Parti Genel Merkezi'ne ilk bayram ziyaretini Saadet Partisi gerçekleştirdi. İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural başkanlığındaki heyet, bayram ziyaretinde bulunan Saadet Partisi Dış İlişkiler Başkanı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Kaya başkanlığındaki heyetle, İYİ Parti Genel Merkezi'nde görüşerek bayramlaştı.

İYİ Parti'nin ikinci misafiri ise Demokrat Parti GİK üyesi Abdülbaki Mert başkanlığındaki Demokrat Parti heyeti oldu. İYİ Parti heyeti daha sonra parti genel merkezine gelen CHP ve AK Parti heyetleriyle de bayramlaştı.

MHP GENEL MERKEZİ'NDE BAYRAMLAŞMA

MHP'de bayramlaşma ziyaretleri DSP ile başladı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya başkanlığındaki heyet, parti genel merkezine gelen DSP Genel Başkan Yardımcısı Hikmet Aydemir başkanlığındaki heyet ile bayramlaştı.

MHP heyeti daha sonra parti genel merkezine gelen AK Parti ve Yeniden Refah Partisi ile bayramlaştı.

SAADET PARTİSİ GENEL MERKEZİ'NDE BAYRAMLAŞMA

Saadet Partisi’nde ise bayramlaşma ziyaretleri Demokrat Parti ile başladı.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cafer Güneş başkanlığındaki heyet, parti genel merkezine gelen Demokrat Partisi GİK Üyesi Nur Kaan başkanlığındaki heyetle bayramlaştı.

Saadet Partisi'nin ikinci konuğu ise İYİ Parti oldu. Saadet Partisi heyeti, parti genel merkezine gelen İYİ Parti Parti İçi Eğitim Başkanı Ayşe Sucu başkanlığındaki heyetle bayramlaştı.

Saadet Partisi heyeti daha sonra parti genel merkezine gelen Vatan Partisi, Zafer Partisi ve DSP ile bayramlaştı.

ETİKETLER:
Ankara , Bayram , CHP , AK Parti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İmamoğlu,The Economist'te yazdı: Seçmen haritayı yeniden çizdi
Ekrem İmamoğlu, The Economist için kaleme aldığı ve yerel seçim sonuçlarını ...
Bakan Fidan ABD'li mevkidaşı ile görüştü
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile ...
Erdoğan Heniyye ile görüştü!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ...
 
Özel'den Erdoğan'a bayram telefonu!
CHP lideri Özgür Özel, Ramazan Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan liderlerle bayramlaştı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkmenistan Halk Maslahatı Başkanı Berdimuhamedov, ...
Özgür Özel'den Bahçeli'ye tepki: Cehalet demeye dilim varmaz!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. ...
 
Bakan Tunç'tan İsrail'e tepki
Çamlıca Camii'nde bayram namazını kılan Adalet Bakan'ı Yılmaz Tunç, "İsrail'e ...
Erdoğan'dan bayram talimatı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda AK Parti ...
Bahçeli'den Akşener'e dön çağrısı: Bu oyuna düşmeyin
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Alparslan Türkeş'in mezarını ziyaret ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Euroleague
Gurbangulı Berdimuhamedov
CEV Şampiyonlar Ligi
eyfel kulesi
Elif Erbakan
Maden Ocakları
tekne
EURO2016
Çanakkale Savaşı