E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Ankara’da dehşet: Pompalı saldırıda Hiranur ağır yaralı 

Ankara'da 61 yaşındaki Hasan P. isimli şahıs, sitenin bahçesinde oynayan çocuklara dehşeti yaşattı. Saldırgan, gürültü yaptıklarını iddia ettiği çocuklara pompalı tüfekle ateş açtı. 14 yaşındaki Hiranur Şimşek yaşam savaşı veriyor.

22.09.2025 - 19:24
Ankara’da dehşet: Pompalı saldırıda Hiranur ağır yaralı

Olay, dün akşam saatlerinde Sincan ilçesi Fatih Mahallesi’ndeki bir sitede meydana geldi. Hasan P., bahçede oynayan çocuklara gürültü yaptıkları gerekçesiyle tepki gösterdi.

Bir süre sonra gürültünün devam ettiğini öne süren Hasan P., balkona çıkıp pompalı tüfekle ateş etti. Saçmaların isabet ettiği Hiranur Şimşek yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Hiranur Şimşek, ambulansla Sincan Devlet Hastanesi’ne götürüldü, buradaki müdahalenin ardından da Etlik Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilen Hiranur Şimşek, yoğun bakıma alındı. Hasan P., olayın ardından polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Sabıkalı olduğu öğrenilen şüphelinin emniyette işlemleri sürüyor.

"BU ACININ TARİFİ YOK"

Hiranur Şimşek'in babası Recep Şimşek, "Kızım site içerisinde arkadaşlarıyla birlikte bankta oturuyormuş. Komşulardan biri gürültü çıkardıkları için tepki göstermiş. Evinin balkonundan silahla ateş etmiş. Kızım o sırada ayağa kalktığı için saçmalar ona isabet etmiş. Şu anda hayati tehlikesi var. Saçmalar kalbine ve akciğerine isabet etmiş. İç kanaması devam ediyormuş. Bu acının tarifi yok. Kelimelerle anlatılabilecek bir şey değil. Sanki canımdan bir parça kopmuş gibi hissediyorum. Saçma bir sebepten dolayı çocuğum bu halde. Sabırla kızımın iyileşeceği günü bekliyorum" dedi.

"BENİM KANADIMI KIRDILAR"

Saldırganın en ağır cezayı alacağına inandığını söyleyen Şimşek, "İnsanların bazı konularda duyarlı olmaları gerekiyor. Kendilerinin de çocukları olduğunu unutmasınlar. Kız evladı bir babanın kanadıdır. Benim kanadımı kırdılar. Yetkililer bu saldırganı en ağır ceza ile bir daha çıkmamak şartıyla yargılasınlar. Saldırganı tanımıyorum. Hiçbir alakam da yok. Çocuğumun vurulduğunu hastane polisinden öğrendim. Şehir dışından buraya gelene kadar adeta ölmüş gibi hissettim. Böyle insanları gerekirse karantinaya alsınlar. Benim çocuğum belki bir daha gün yüzü görmeyecek. Onu bu hale düşüren de gün yüzü görmesin. Kendimde konuşacak hal bile bulamıyorum. Olayı gerçekleştirenin sabıkalı olduğunu öğrendim. Böyle insanları ayrı bir yerde tutsunlar" ifadelerini kullandı.

ETİKETLER:
Ankara , Sincan , gündem
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Doğa Koleji'ne kayyum kararı!
Can Holding soruşturması kapsamında daha öne el konulan şirketlerin dışında ...
Ayder Yaylası'nda 115 kişi mahsur kaldı
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Milli Savunma Bakanlığı, ...
127 yaşındaki 'Ayşe Nine' hayatını kaybetti
Amasya’nın Suluova ilçesinde 127 yaşındaki Ayşe Bayrı, hayatını kaybetti. ...
 
22 Eylül 2025 Turktime Günün Özeti
22 Eylül 2025/ Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan tüm önemli gelişmeleri ...
Toptancı halinde patlama: Ölü ve yaralılar var
Antalya'nın Demre ilçesinde sebze meyve toptancı halindeki bir işletmenin ...
Yurdu kuraklık vurdu
Türkiye genelinde 2025 su yılı yağışları, normalin ve geçen yılın altında ...
 
Artvin'de cami çamur içinde kaldı
Doğu Karadeniz’de hafta sonu şiddetli yağış sonrasında Karşıköy Camii, balçıkla kaplandı.
Kamuda işe yerleştirme vaadiyle 30 milyon liralık vurgun!
Batman’da kamu kurumlarına işe yerleştirme vaadiyle yaklaşık 30 milyon ...
22 Eylül 2025 burç yorumları! Ay Terazi burcunda: Olması gereken olacak
22 Eylül 2025 burç yorumları! Ay Terazi burcunda: Olması gereken olacak
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Avrupa Ligi
Serdar Ortaç
Elif Erbakan
Ahmet Kaya
Tatbikat
Boşanma
Los Angeles Clippers
Sözler
lollipop