Ümit Çetin'in haberi
22 Temmuz seçimlerinde barajı aşamayarak, büyük bir başarısızlık yaşayan Anavatan Partisi’nde Erkan Mumcu Genel Başkanlıktan çekiliyor.
Anavatan Partisi Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) dün gece Genel Başkanı Erkan Mumcu başkanlığında toplanarak, 18 Ekim’de olağanüstü kongre kararı aldı. Mumcu, toplantıda aday olmayı düşünmediğini açıkladı. Mumcu, dün iftar yemeğinin ardından, MKYK üyeleriyle Anavatan Partisi Genel Merkezi’nde biraraya geldi. Gece 23.00’e kadar süren toplantı sırasında Mumcu, partinin geleceği için olağanüstü kongreye gidilmesi gerektiğini belirtti ve bunun gerekçelerini anlattı. Partiyi 18 Ekim 2008 Cumartesi günü kongreye götürme kararı alan Mumcu, MKYK üyelerine kongrede aday olmayı düşünmediğini açıkladı. Mumcu bugün bir basın toplantısıyla çeklime kararını duyuracak.
Hürriyet
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...