Turk Time
DOLAR
48,2448 %0.2
EURO
56,2221 %0.05
ALTIN
7150,7220 %0.39
BIST-100
14516,62 %-0.4
PETROL
87,5700 %-0.87
BONO
40,1400 %0.58
ISTANBUL
BUGÜN
22/25°
ISTANBUL
YARIN
21/26°

Aleyna Tilki itiraf etti: Şöhret rahatımı bozdu!

Genç yaşta şöhreti yakalayan şarkıcı Aleyna Tilki, isyan etti. Tilki, "Amerika’da bile rahat edemedim ünümden dolayı. Bu yüzden çocuksuluğuma duyduğum özlemi şarkılarıma yansıtıyorum." dedi.

  • Son Güncelleme:
Aleyna Tilki itiraf etti: Şöhret rahatımı bozdu!

Konuyu tekrar gündeme getiren şarkıcı Aleyna Tilki, “Sektörle alakalı net bir söylemde bulunulması gerekiyordu. Birilerinin canının yandığını, bunun karşılığı olduğunu insanlara ifade etmiş oldum. Artık çok güzel etkinlikler ve konserler yapıyorum. Çok mutluyum, inisiyatif aldım ve pişman olmadım” dedi.

ŞÖHRETİN BEDELİ

Aleyna Tilki, genç yaşta yıldız olmanın bedelini de açıkladı. Tilki “Ben çocuk olmayarak bedelini ödedim. Erkek arkadaşım olmadı, elini tutup sokakta yürüyemedim. Kahve içemedim. Herhangi bir mekânda kimse beni çekmeden eğlenemedim. Amerika’da bile rahat edemedim ünümden dolayı. Bu yüzden çocuksuluğuma duyduğum özlemi şarkılarıma yansıtıyorum. Çocuk değilim, yetişkinim artık. Ama masumiyetim bakirdir” diye konuştu.

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz