Turk Time
DOLAR
47,7390 %0.08
EURO
55,1172 %0.02
ALTIN
6704,1810 %-0.41
BIST-100
13811,60 %0
PETROL
87,9700 %1.17
BONO
41,6000 %0.73
ISTANBUL
BUGÜN
24/30°
ISTANBUL
YARIN
23/30°

Akşener'den 6'lı masa için bir itiraf daha: Şimdiki aklım olsa dönmezdim

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Trabzon'da partililerle buluştu. Akşener, bir vatandaşın sorusu üzerine 6'lı masadan ayrılma ve geri dönme sürecini anlattı. Akşener, "Şimdiki aklım olsa dönmezdim" dedi.

  • Son Güncelleme:
Akşener'den 6'lı masa için bir itiraf daha: Şimdiki aklım olsa dönmezdim

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Trabzon'da partililerle buluştu.

Akşener daha sonra bir otelde düzenlenen Karadeniz Bölgesi İstişare Toplantısı'na katıldı.

6'lı masa sürecine dair itiraflarda bulundu

Vatandaşların sorunlarını dinleyen Akşener, bir vatandaşın sorusu üzerine 6'lı masadan ayrılma ve geri dönme sürecini anlattı.

"ŞİMDİKİ AKLIM OLSA DÖNMEZDİM"

Bir vatandaşın, "Keşke o masadan kalktığınız zaman geri dönmeseydiniz" ifadeleri üzerine Akşener, "Şimdiki aklım olsa dönmezdim" dedi.

Bunun üzerine tekrar söz alan vatandaş, "Ben Karadenizliyim içinden geçeni kıvırarak konuşmam. Düz bir insanım" şeklinde konuşması üzerine Akşener, "Alışkınım" ifadelerini kullandı.

"BEN HER ŞEYDEN VAZGEÇTİM"

"Keşke. Şimdi ki aklım olsam katiyen yapmazdım. Ama oldu işte. Onun için kendi başımıza gidiyoruz. Sizde destek olun" diyen Akşener şunları söyledi:

Samimi birşey söylüyorum. Bu seçimin kazanılmasını çok arzu ettim. Meral Akşener olarak hiçbir şey talep etmedim. Partimiz var bizim ben niye Cumhurbaşkanı adayı olmuyum ki. Yani arıza çıkarmamak için ben her şeyden vazgeçtim. Ama siz iki insanı istediniz. Ben de bunlara gayret ettim. Mesele ben değilim sizsiniz. Siz bana söylediniz. Dolayısıyla o da kabul görmedi. Ondan sonraki fasıl öyle oldu. Özür dilerim. 

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz