AK Partili vekil duyurdu: Müslüman oldu
AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, eski futbolcu ve teknik direktör Roberto Carlos'un Brezilya'da kelime-i şehadet getirerek İslamiyet'i seçtiğini duyurdu.
- Son Güncelleme:

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, eski futbolcu ve teknik direktör Roberto Carlos'un Brezilya'da kelime-i şehadet getirerek İslamiyet'i seçtiğini duyurdu.
VEKİL ŞAHİN ROBERTO CARLOS'UN KARARINI AKTARDI
AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Brezilya’nın São Paulo kentinde Brezilya İslam Hukukçuları Birliği Başkan Vekili ve Dini Danışmanı Sheikh Jihad Hammadeh ile Brezilya İslami Hayırsever Gençlik Birliği’nde bir araya geldiklerini aktardı.
Görüşmede Brezilya İslam toplumunun temsilcileriyle fikir alışverişi yapıldığını kaydeden Şahin, Hammadeh'in kendisine Roberto Carlos'un dört hafta önce İslamiyet'i seçtiğini aktardığını belirterek, "Brezilya’nın São Paulo şehrinde yaşayan ve İslam coğrafyasının en etkili 500 isminden biri olarak gösterilen Sheikh Jihad Hammadeh ile Brezilya İslami Hayırsever Gençlik Birliği’nde bir araya geldik. Ziyaretimiz kapsamında Brezilya İslam toplumunun önde gelen temsilcileriyle de görüş alışverişinde bulunduk. Sheikh Jihad Hammadeh, dünya ve Brezilya futbolunun efsane isimlerinden, Fenerbahçe forması da giymiş olan Roberto Carlos’un uzun süredir kendisiyle temas hâlinde olduğunu ve dört hafta önce kendisini ziyaret ederek kelime-i şehadet getirip İslam’ı seçtiğini müjdeledi." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
İlk yorum yapan sen ol...