AK Partili Tuğrul Selmanoğlu'ndan seçim yorumu: Kaybettiren kibirdir
31 Mart yerel seçimlerinin sonuçları AK Parti'de konuşulmaya devam ediyor. 22 yılın ardından ilk kez ikinci parti olan AK Parti'de gerilemenin nedenleri tartışılıyor. AK Partili Tuğrul Selmanoğlu da dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
- Son Güncelleme:

Yerel seçimlerde halkın büyük çoğunlukla muhalefet partilerini tercih etmesi, AK Parti'deki oy kaybı konuşulmaya devam ediyor.
AK Parti'de yaşanan oy kaybını Tuğrul Selmanoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla değerlendirdi.
SEÇMENİ SUÇLAYANLARA SESLENDİ
Selmanoğlu, "Seçim sonuçlarından ders çıkarmayıp da hala seçmeni suçlayanlarla başlayacağım. Bu seçmen, seni 22 yıldır her seçimden galibiyetle çıkarıyor. Bu seçmen gel vatanı kurtaralım dediğinde sokağa gelip tankın önüne yatan seçmen. Bu seçmenle cebelleşirsen, olaydan hiç ders çıkaramamışsın anlamına geliyor" dedi.
"EN BÜYÜK NEDENİ KİBİR"
Seçim sonuçlarının nedeniyle ilgili konuşan Selmanoğlu, oy kaybının en büyük nedenini kibir olarak belirledi. Selmanoğlu, "Fildişi kulelerinde oturan yöneticiler, Cumhurbaşkanımızın 40 yıldır kazandığı gönülleri kibirle tekmeleye tekmeleye bize sırt çevirttiler. Halktan kopmuş idarecilerden bahsediyorum" şeklinde konuştu.
"DİYARBAKIR'DA ANLADIM"
Selmanoğlu, "Seçimi kaybedeceğimizi Diyarbakır adayı 100 TL verip, tezgahtaki tüm simitleri almak isteyince anladım. Adamlar halktan kopmuş" açıklamasını yaptı.
Fildişi kulelerde oturan kravatlılar...
— Tuğrul SELMANOĞLU (@tselmanoglu) April 4, 2024
Gelin size neden kaybettiğimizi anlatayım. pic.twitter.com/zO1DDmbXcV

YORUMLAR
İlk yorum yapan sen ol...