AK Parti’li isim koronadan öldü!
Manisa’da AK Parti’li Kırkağaç ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Avukat Mehmet Candan, korona sebebiyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
- Son Güncelleme:

Manisa'da AK Parti’li Kırkağaç ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Avukat Mehmet Candan, Covid-19 nedeniyle yaşamını yitirdi. AK Parti’li Candan'ın 15 gün önce korona testinin pozitif çıktığı ve karantinaya alındığı Ege Üniversitesi Hastanesi'ndeki yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybettiği öğrenildi.
AK Parti’de uzun süre görev yapan Candan'ın bir dönem partisinin Kırkağaç ilçe başkanlığını da üstlendiği belirtildi. Candan'ın vefatıyla ilgili olarak AK Parti’li Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile MHP'li Manisa Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesaplarından taziye mesajı yayınladı.

YORUMLAR
İlk yorum yapan sen ol...