Edinilen bilgilere göre bu yıl AK Parti, klasikleşen Ankara Kızılcahamam kampının dışında bir yol izleyecek. Lokasyon olarak yeni arayışı sürerken, seçenekler arasında Sakarya ilinin öne çıktığı öğrenildi.
BAKANLAR DA KATILACAK
Kampa, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyeleri (MKYK), Merkez Disiplin Kurulu, Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu, Siyasi Erdem ve Etik Kurulu ve kurucular kurulu üyeleri ile milletvekilleri, Genel Merkez Kadın ve Gençlik Kolları MKYK üyeleri, birim başkan yardımcıları ile bakanlar ve bakan yardımcıları katılacak.
YENİ FORMAT DEVAM EDECEK
Geçen yıl kampın formatı değiştirilmiş, kamp stratejik plan çalıştayı ile başlamıştı. Daha sonraki günlerde kabine üyeleri gruplar halinde tematik oturumlar düzenlemiş, 4 farklı salonda her salonda 4 bakan olmak üzere katılımcılara sunumlar yapılmıştı. Ayrıca Kabine üyeleri ekonomi, enerji, tarım, teknoloji, dış politika, savunma, çevre ve şehir gibi spesifik alanlarda gruplanarak, özel tematik başlıklar üzerine yoğunlaşmıştı. Kampın son gününde ise kabine divanı kurulmuş, katılımcıların soruları alınmıştı. Bu yıl da kampın bu minvalde düzenlenmesi düşünülüyor.
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |