Turk Time
DOLAR
49,1263 ▲ %0.08
EURO
55,3190 ▼ %-0.02
ALTIN
6542,7150 ▼ %-0.76
BIST-100
12270,18 ▲ %0.17
PETROL
101,8900 ▲ %0.36
BONO
39,8300 ▼ %0
ISTANBUL
BUGÜN
14/20°
ISTANBUL
YARIN
15/19°

Ailecek pencereden düştüler!

Gaziantep'te Sakine Y., eşi Murat Y. ile altı yaşındaki oğulları L.Y., ikinci kattaki evlerinin penceresinden düştü.

  • Son Güncelleme:
Ailecek pencereden düştüler!

Olay, saat 16.00 sıralarında Şahinbey İlçesi Abdulhamithan Mahallesi’nde meydana geldi.

5 katlı apartmanın 2'nci katındaki dairede oturan Sakine Y., eşi Murat Y. ile oğulları L.Y.'nin evlerinin penceresinden zemine düştüğünü görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Ambulans ile Gaziantep Şehir Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Sakine Y., doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Murat Y. ile oğlu L.Y.'nin tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Çift ve oğullarının pencereden nasıl düştüğünü araştıran polis, olay sırasında çiftin diğer çocukları E.Y. (7) ile K.Y.'nin (4) evde olduğunu belirlerdi.

İki çocuk tedbir amaçlı hastaneye götürüldü. Polis, olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

Gaziantep'in yerel haber sitelerinin aktardığına göre Sakine Y.'nin henüz bilinmeyen bir nedenle pencereden atladığı, ardından eşi ve oğlunun da pencereden düştüğü öne sürüldü.

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz