Turk Time
DOLAR
49,1821 ▲ %0.03
EURO
55,4223 ▲ %0.02
ALTIN
6586,1460 ▲ %0.04
BIST-100
12374,26 ▼ %-0.56
PETROL
100,1900 ▲ %0.73
BONO
39,8700 ▲ %0.33
ISTANBUL
BUGÜN
12/21°
ISTANBUL
YARIN
11/20°

Ahmet Nur Çebi'den TFF Başkanlığı iddialarına yanıt

Beşiktaş'ın eski başkanı Ahmet Nur Çebi, TFF'de olağanüstü seçim olması halinde aday olacağı iddialarını yanıtlarken tutuklanan eski MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu sürecine ilişkin de konuştu.

  • Son Güncelleme:
Ahmet Nur Çebi'den TFF Başkanlığı iddialarına yanıt

Beşiktaş'ın eski başkanlarından Ahmet Nur Çebi, Türkiye Futbol Federasyonu'nda olağanüstü seçim olması halinde aday olacağı yönündeki iddiaları cevapladı.

FERHAT GÜNDOĞDU'YU HİÇ ÖNERMEDİĞİNİ VURGULADI

Tutuklanan MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'nun 2022'de göreve geldiği sırada kendisinin herhangi bir desteğinin olmadığını açıklayan Çebi, TFF başkanlığı iddiaları üzerine de net konuştu.

Ahmet Nur Çebi, "Ferhat Gündoğdu'nun 2022 yılında MHK Başkanı olduğu dönemde sizin dahliniz ya da tavsiyeniz oldu mu?" sorusuna yanıt verdi. Çebi süreçte bir dahli bulunmadığını açıklayarak, "Ferhat Gündoğdu'yu MHK Başkanı olana kadar hiç tanımadım. Nihat Özdemir, Ferhat Gündoğdu'yu düşündüklerini söylediğinde, 'Araştırıp sorduysanız ve bu görevi yapacağına inanıyorsanız Türk futbolu için hayırlı olsun.' dedim. Benim bir söylemim, tavsiyem ya da rızam olmadı; dahlim de olmadı." ifadelerini kullandı.

ÇEBİ TEKLİF GELİRSE DUYARSIZ KALMAYACAĞINI BELİRTTİ

Ahmet Nur Çebi, TFF başkanlığı iddiaları üzerine gelen soruya da açıklık getirdi. Çebi teklif gelirse duyarsız kalamayacağını vurgulayarak, "TFF Başkanı olmayı düşünmüyorum. Bugüne kadar ağzımdan böyle bir açıklama çıkmadı. Böyle bir imada da bulunmadım. Kulüpler bu yönde konsensüs oluştururlarsa, 'Ahmet Nur Çebi, geçmiş tecrübesiyle Türk futboluna başkan olabilir.' diye düşünüp bütün futbol ailesi birleşir ve bana böyle bir teklifle gelirse duyarsız kalmam." sözleriyle cevap verdi.

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz