Turk Time
DOLAR
47,9191 %0
EURO
55,4888 %-0.08
ALTIN
6778,1610 %-0.39
BIST-100
14132,06 %0
PETROL
90,3000 %0.58
BONO
40,8600 %-0.63
ISTANBUL
BUGÜN
20/29°
ISTANBUL
YARIN
24/32°

Ahmet Hakan yazdı: Gülistan Doku için çok teşekkürler

Gazeteci Ahmet Hakan, Tunceli'de 5 Ocak 2020'den bu yana haber alınamayan üniversite öğrencisi Gülistan Doku'ya ilişkin soruşturmasına ilişkin Tunceli Cumhuriyet Başsavcısı Ebru Cansu'ya , Adalet Bakanı Akın Gürlek'e ve İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi'ye görevlerinden dolayı teşekkür etti.

  • Son Güncelleme:
Ahmet Hakan yazdı: Gülistan Doku için çok teşekkürler

TUNCELİ BAŞSAVCISI EBRU CANSU | Tunceli Cumhuriyet Başsavcısı olarak Gülistan Doku dosyasını yeniden açtınız…

Kararlılıkla olayın üzerine gittiniz. Cinayetin organize biçimde karartılma çabasına yıllar sonra son verdiniz. Görevinizi hakkıyla yerine getirdiniz. Çok teşekkürler Ebru Başsavcımız çok teşekkürler.

ADALET BAKANI AKIN GÜRLEK

Adalet Bakanı olarak soruşturmaya müdahale etme ve talimat verme yetkiniz yok, bunu biliyoruz. Ama kamuoyu önünde “Sonuna kadar gidilmesi gerekir” diyerek soruşturmanın cesaretini ve kararlılığını arttırdınız. Bu tür soruşturmaların ihtiyaç duyduğu atmosferi, iklimi oluşturdunuz. Çok teşekkürler Adalet Bakanı Akın Gürlek.

İÇİŞLERİ BAKANI MUSTAFA ÇİFTÇİ

Herkesin gözü eski Tunceli Valisi Tuncay Sonel’in üzerindeydi. Çok ağır suçlamalarla karşı karşıya olan Tuncay Sonel hakkında soruşturma başlatılması gerekiyordu. İçişleri Bakanlığı’nda Başmüfettiş olarak görev yapan Sonel’in açığa alınması gerekiyordu. Hepsini yaptınız. Çok teşekkürler İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz