Turk Time
DOLAR
48,5249 %0
EURO
56,3246 %-0.3
ALTIN
6784,8780 %0.72
BIST-100
14467,25 %0.51
PETROL
101,7300 %-4.3
BONO
39,8900 %0.33
ISTANBUL
BUGÜN
21/24°
ISTANBUL
YARIN
19/24°

Ahmet Hakan yazdı: Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uçak konuşmasından çıkardığım yedi sonuç

Gazeteci Ahmet Hakan köşesinde "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uçak konuşmasından çıkardığım yedi sonuç" başlıklı yazısını kaleme aldı.

  • Son Güncelleme:
Ahmet Hakan yazdı: Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uçak konuşmasından çıkardığım yedi sonuç

SONUÇ BİR: Son Körfez gezisinin en önemli amacı Katar ve Umman’dan Eurofighter savaş uçaklarını almaktı. Erdoğan’ın mesajlarından çıkan sonuca göre: Bu amaca ulaşılmış. Çok yakında Türk Silahlı Kuvvetleri’nin envanterine bu uçaklar girecek.

- SONUÇ İKİ: Gündemde KKTC seçimi var. Erdoğan’ın mesajlarından çıkardığım sonuç: Tufan Erhürman’a beklenenin ötesinde sıcak bir yaklaşım var. Erdoğan, Erhürman’ın ilk mesajlarından memnun.

- SONUÇ ÜÇ: Gazze’de ateşkesin sürmesi... En önemli gündem bu. Erdoğan’ın mesajlarından çıkardığım sonuç: Türkiye işi şansa bırakmıyor. Özellikle İsrail’in ateşkesi bozma eğilimine karşı yoğun diplomasi aralıksız sürdürülüyor. 

- SONUÇ DÖRT: Türk askeri Gazze’ye gidecek mi? Erdoğan’ın mesajlarından çıkardığım sonuç: Bu konuda müzakereler sürüyor. Henüz netleşmiş bir durum yok.

- SONUÇ BEŞ: Gazze’nin imar ve inşası... Bu da çok önemli bir konu. Bunun için finans desteği şart. Erdoğan’ın mesajlarından çıkardığım sonuç: Körfez gezisinde en ağırlık verdiği konulardan biri bu olmuş.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz