Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, yeni genel merkez binasının açılışında konuştu.
Meclis resepsiyonunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile çektirdikleri fotoğrafa gelen tepkilere eleştiride bulunan Ahmet Davutoğlu, şunları söyledi:
"Nevruz’dan önce havaya cemre düşer ya, siyaset iklimine de 1 Ekim’de düşer. Geçen sene Sayın Bahçeli, DEM’le tokalaştı, ‘E güzel’ dedik ve destek verdik. Sayın Özgür Özel, resepsiyonda Sayın Erdoğan ile yan yana oturdu. ‘Normalleşme iyidir, doğru yapıyorsunuz’ dedik. E, biz oturduk diye muhalefet trolleri üstümüze saldırdılar.
"TROLLERE BOYUN EĞMEYİZ"
Çok net benim tavrım. Hiç kimseye eyvallahım olmadı. Bize, iktidara tam itaat isteyip, yanlışa yanlış dedik diye, hain iktidar trollerine nasıl boyun eğmediysek, Sayın Cumhurbaşkanı’nı ve bir devlet törenine katıldık diye bizi en ağır şekilde eleştiren muhalefet trollerine de asla boyun eğmeyiz."
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...