CHP lideri Özgür Özel, yeni Adalet Bakanını üst perdeden “Mal varlığını açıkla yoksa 1 hafta sonra ben açıklarım” diye tehdit ederken işlerin bu noktaya geleceğini eminim hesap etmemiştir.
Özel’in Gürlek’e verdiği sürenin dolduğu gün sessizliğe bürünmesi tüm muhaliflerde derin bir hayal kırıklığına yol açtı. Emin Çölaşan’ın “Benim için önemli olan Akın Gürlek’in mal varlığı listesi değil, Özgür Özel’in milyonlarca insanımızın önünde vermiş olduğu sözü tutmamış veya tutamamış olmasıdır” cümlesi o derin kırılmanın bir dışavurumu.
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...