Ümit Özdağ'dan Halk TV tepkisi: Halk yeter artık diyecek
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Halk TV'ye kayyım atanmasına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.
- Son Güncelleme:

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Halk TV'ye kayyım atanmasına sert tepki gösterdi.
"FON YOLSUZLUĞU KAPATILMAK İSTENİYOR"
Özdağ, söz konusu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
"Muhalif kanal Halk Tv’ye kayyum atandı. Muhalif gazeteciler tutuklu ve tutuklanıyor. Muhalif sosyal medya hesapları erişime kapatılıyor. Halkı kin ve düşmanlığa teşvik ve yanıltıcı bilgiyi yayma suçlamaları muhalefeti susturmak için araçsallaştırılmış durumda. Fon yolsuzluğu ise kapatılmak ve normalleştirilmek isteniyor. Türk halkı artan baskıları, kapatılan yolsuzlukları, PKK ile pazarlıkları sessiz ancak öfkesini içine atarak izliyor. Sandıkta 1950 seçimleri tekrarlanacak. Halk yeter artık diyecek. Halk kazanacak, demokrasi kazanacak, hukuk kazanacak, özgürlük kazanacak."
Muhalif kanal Halk Tv’ye kayyum atandı. Muhalif gazeteciler tutuklu ve tutuklanıyor. Muhalif sosyal medya hesapları erişime kapatılıyor. Halkı kin ve düşmanlığa teşvik ve yanıltıcı bilgiyi yayma suçlamaları muhalefeti susturmak için araçsallaştırılmış durumda. Fon yolsuzluğu ise kapatılmak ve normalleştirilmek isteniyor. Türk halkı artan baskıları, kapatılan yolsuzlukları, PKK ile pazarlıkları sessiz ancak öfkesini içine atarak izliyor. Sandıkta 1950 seçimleri tekrarlanacak. Halk YETER ARTIK diyecek. Halk kazanacak, demokrasi kazanacak, hukuk kazanacak, özgürlük kazanacak. @zaferpartisi @zpgencresmi @ZPKadinAile
— Ümit Özdağ (@umitozdag) October 14, 2026

YORUMLAR
İlk yorum yapan sen ol...