Tekirdağ’ın Şarköy ilçesine bağlı Uçmakdere Mahallesi'nde makilik alanda yangın çıktı. Ekipler, yangını kontrol altına almak için havadan ve karadan müdahalede bulunuyor.
Yangını fark eden vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye Tekirdağ Orman İşletme Müdürlüğü ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangına bir helikopterin yanı sıra çok sayıda arazöz ve kara ekibiyle müdahale ediliyor.
Sarp arazi yapısı karadan müdahaleyi zorlaştırırken, ekipler alevlerin ormanlık alana sıçramaması için yoğun çaba harcıyor. Bölgede etkili olan rüzgâr da çalışmaları zaman zaman güçleştiriyor.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...