İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adliyenin protokol girişinde düzenlenen programda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Sekin ve Can için hazırlanan "İsimleri kalbimizde, izleri her yerde" adı video gösterimi yapıldı.
![]()
İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan ile adliye personeli ve Sekin'in meslektaşlarının Fethi Sekin ile Musa Can'la ilgili duygu, düşüncelerinin yer aldığı videonun izlenmesi sırasında şehit yakınları ve törene katılanların gözyaşlarına hakim olamadıkları görüldü.
Anma töreninde Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve Danıştay Başkanı Zeki Yiğit'in mesajları okundu.

Törende konuşan Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Başkanvekili Fuzuli Aydoğdu, Türkiye'nin huzurunu, milletin birlik ve beraberliğini hedef alan hain saldırı karşısında kahraman Fethi Sekin'in canı pahasına teröristlere geçit vermediğini söyledi.
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...