Turk Time
DOLAR
48,6749 %0.05
EURO
55,9956 %0.3
ALTIN
6753,5650 %1.26
BIST-100
13231,11 %0.83
PETROL
100,6200 %-1.52
BONO
40,7500 %-1.02
ISTANBUL
BUGÜN
16/24°
ISTANBUL
YARIN
18/24°

Seda Sayan'dan oğlu ve gelinine sitem!

Seda Sayan, Oğulcan Engin ile İlayda Alişan'ın evlenip evlenmeyecekleri ile ilgili soruya cevap verdi. Seda Sayan, "Vallahi ben istiyorum ikisine de ayıp diyorum. Evlensinler" dedi.

  • Son Güncelleme:
Seda Sayan'dan oğlu ve gelinine sitem!

Ünlü şarkıcı Seda Sayan ve eski futbolcu Sinan Engin'in işletmeci oğlu Oğulcan Engin ile oyuncu İlayda Alişan'ın ilişkisi devam ediyor. Çiftin yıllardır birlikte olması hakkında konuşan Seda Sayan, "Artık evlenin" dedi.

"EN SEVDİĞİM ŞARKICI SEDA SAYAN" 

Müstakbel kayınvalidesi Seda Sayan ve Oğulcan Engin ile ilişkisi hakkında konuşan İlayda Alişan, "En sevdiğim şarkıcı Seda Sayan. Geleceğe yönelik planlar yapmıyorum. Anda kalmayı tercih ediyorum" dedi.

İLİŞKİLERİNİN 3 YILINI KUTLADILAR

İlayda Alişan ile Oğulcan Engin'in ilişkisi 3. yıldır dolu dizgin devam ediyor. Sosyal medya hesabından Engin ile romantik karelerinin yer aldığı bir video yayınlayan güzel oyuncu "3. bölüm" notunu yazdı.

EVLİLİK SORUSU 

İlayda Alişan ve Oğulcan Engin, geçtiğimiz günlerde Harbiye Açıkhava'da bir konsere geldi. Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan çift, gazetecilerin 'siz ne zaman evleniyorsunuz?' sorusu üzerine başta şaşkınlık yaşadı.

İlayda Alişan o soru üzerine gülerek, "Onu Allah bilir. Böyle şeyler kısmet ve nasip." dedi. Sorulan soru sırasında ise Oğulcan Engin'in gözlerinin parladığı ve sevgilisi İlayda Alişan'ın ne cevap vereceğine dikkatlice baktığı görüldü.

SEDA SAYAN ÇİFTE SESLENDİ 

Seda Sayan önceki akşam İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda ‘Bacılar Buluşması’ adını verdiği konserde binlerce kadın hayranını ağırladı. Sahne öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Seda Sayan, oğlu ve müstakbel gelinine seslendi.

"EVLENİN ARTIK AYIP OLUYOR" 

3 yıldır birlikte olan çiftin artık evlenmesi gerektiğini söyleyen Seda Sayan "Oğlum benim gözbebeğim. İlayda Alişan ile evlensinler istiyorum. Ayıp artık diyorum" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz