Turk Time
DOLAR
48,2789 %0.04
EURO
56,0062 %-0.18
ALTIN
6716,9960 %-2.67
BIST-100
14229,01 %-0.73
PETROL
94,3400 %4.42
BONO
39,9300 %0
ISTANBUL
BUGÜN
21/29°
ISTANBUL
YARIN
22/29°

Özge Ulusoy: Hakkını arayacağım!

Ünlü manken Özge Ulusoy, Aralık 2022'de babası Haydar Ulusoy'un (73) ölüm haberiyle tarifsiz bir acı yaşadı. Babasının mezarı başında paylaşım yapan Ulusoy, "Can alıp da pişman olmayanlara cezalarını çekmeyi, pişman olmayı öğrenmeyi nasip et yarabbim" dedi.

  • Son Güncelleme:
Özge Ulusoy: Hakkını arayacağım!

Özge Ulusoy'un babası, emekli Albay Haydar Ulusoy, 4 Aralık 2022 tarihinde Ankara'da karşıdan karşıya geçerken araba çarpması sonucu hayatını kaybetmişti.

Olayın ardından gözaltına alınan sürücü, ilk duruşmada tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Ulusoy, bayram öncesi babasını ziyaret etti.

Instagram hesabından babasının mezarı başında paylaşım yapan manken, "Öyle bir ateş ki içimizdeki hep yanmaya devam edecek.

Hayatımız sen gidince durdu, hiçbir şey eskisi gibi değil artık. Sen her saniye bizimlesin baba.

"PİŞMAN OLMAYI ÖĞRENMEYİ NASİP ET"

Can alıp da pişman olmayanlara cezalarını çekmeyi, pişman olmayı öğrenmeyi nasip et yarabbim. Senin ve tüm komşularının mekanı cennet olsun. Nur içinde uyuyun" ifadelerini kullandı.

Ona da itirazı var ama böyle bir vicdansızlık. Pişmanlık falan sıfır anlayacağınız. Ve biz... Babasının acısıyla yanarken bir de bunlarla uğraşan biz.

Bizim yüreğimiz biraz hafifleyecekse bir gün o katil hapse döndüğü gün olacak sadece ve ben Özge Ulusoy olarak yemin ederim ki ömrüm yettiğince babamın hakkını adalet yerini bulana kadar arayacağım!

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz